| Gino202 a întrebat:

Vă salut pe toți, de ceva vreme de când am trecut de 18 ani am început să am o atracție la femeile mai în vârstă 28+ ar fi vreo problemă?????

11 răspunsuri:
| Cinic a răspuns:

Nici o problema! Ba chiar recomand. Femeile 30+ sunt mai mature si mai stabile emotional si au standarde mai realiste. Totusi iti va fi greu sa iti faci o relatie pe termen lung daca tu ai doar 18 pentru ca nu ai nici job stabil si la varsta asta esti dependent de distractii, femeile de 28+ deja cauta satbilitate.

| stef87 a răspuns:

E normal sa fii atras de femei, e ceva psihologic recunoscut prin complexul lui Oedip sa cauti ceva la femeile mai mari ca tine, mai ales daca nu ai avut in model pana acum in familie ( mama, macar o sora mai mare sau vreo matusa, verisoara), mai ales acum, cand hormonii au strigat "libertate, avem 18 ani, putem legally sa fulala...".

Ei bine nu e totul chiar asa, te trezesti ca tot exista niste reguli, ca nu esti tu buricul pamantului, ca face lumea tot ce vrei tu si ca uneori trebuie sa mai si inghiti realitatea altora, ca ai de invatat in continuare de la altii, ca inca depinzi de altii.

Ar parea un vis frumos sa te ia o tipa cu 10-15 ani mai mare si sa te creasca ea, sa iti dea mirajul ca esti din nou copil, dar acel copil matur, cu care poate face prostii, nu? Traiesti mirajul acela, al omului care se indragostezte de mama lui, care inca is cauta/ gaseste lucruri pe care si le-ar dori la partenera ideala.

So ai grija, tu le admiri pentru ca ai vrea ceva de la fiecare din ele, nu pentru ca ele ar fi ideale pentru tine, tu inca nu ai imaginea ideala formata, sau daca o ai, de ce ai vrea o diferenta asa mare? Tu iti dai seama Cate conflicte apar dupa ce se rupe fraja seductiei?

| Kufu95 a răspuns:

De ce ar fi? Poate chiar vei întâlni o femeie de genul care să te dorească.

| mihai69 a răspuns:

Singura problemă ar fi că începând cam cu 25 de ani, procentul de femei disponibile scade dramatic odată cu creșterea vârstei.

| darrio2007 a răspuns:

Esti sigur?

| ania a răspuns:

Inseamna ca esti pe mibus cu iubirea materna. Si daca te cupkezu cu una in cativa ani iti umpli rezervorul cu iubire materna si pe urma te arrag fetele de varsta apropiata. Ai fi mai fericit daca ai cauta o ruda, matusa etc pe post de mama si te-ai ruga Tatalui nistru ceresc sa te ajute sa gasesti o sotie apropiata ca vârsta.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Va fi o problema cand vei da nas in nas cu realitatea si te vei trezi aruncat la colt ca o jucarie stricata.
Sexul e fun acum cand esti tanar si nu-ti dai seama ca implica sentimente.
Dar fiecare invata in ritmul lui. Nu e nici o problema happy

| Gino202 explică (pentru ania):

Am foarte multă iubire maternă, nu e asata probleme laughing)

| Gino202 explică (pentru darrio2007):

Daaalaughing)

| Violleta2022 a răspuns:

Si care-i problema?
Bani sa ai, ca de gasit prostituate de peste 28 de ani, gasesti gramezi, chiar in orasul unde locuiesti tu.

| darrio2007 a răspuns (pentru Gino202):

Ti-ai dat si tu seama ca pustoaicele de varsta ta nu au experienta in ale sexului si te atrag astea mai experimentate.
Dă-i inainte!