Peste un timp,cand te vei indragosti cu adevarat, vei dori sa-ti iei iubita in brate, s-o saruti, s-o mangai, sa va plimbati de mana...ce-o sa faci?
Crezi ca timiditatea e o scuza?
Nu e.
Fi o persoana deschisa, fetelor nu le plac baietii incuiati la minte, timizi, retrasi. Baga-te in seama pe langa ele, acorda-le atentie, fi o fire amuzanta, spune glume, distreaza-le. Arata-le ca ai "oua" si esti ceva mai tupeist.Si asa 50% din joc e facut. Restul depinde si de aspectul tau si daca esti genul acelei fete Timiditatea vine de la frica de a nu gresi niciun pas in cucerirea fetei. Te gandesti prea mult la viitor, la consecinte, revino in prezent si improvizeaza pe moment, nu regiza o cucerire, ca nu e teatru. Crede-ma ca fetele simt de la un km daca un baiat e fatalau declarat, simt cand te pierzi, incearca sa pari un rebel in ochii lor, sa nu ramai fara replica niciodata, daca taci si te rosesti ai pierdut tot : demnitate, respect si fetele acelea. Sper ca ti-am putut fi de folos
Iti zic din prima, ca la inceput te vei face putin de ras, iti va fi foarte rusine, dar trebuie sa faci cumva sa iesi din zona ta de comfort ( Facebook ) si sa o maresti putin cate putin, stand de vorba cu fetele, putin cate putin, chiar si conversatii uzuale: "Cum ti-a fost ziua?", sau eu stiu ce, un anume subiect. Daca acel subiect e ceva ce va intereseaza pe ambii deja o sa iti fie mai usor. Toata treaba e sa incerci sa iti maresti area zonei tale de confort, iar asta nu o poti face decat vorbind cu ele, sau cum se spune: "Infrunta-ti frica"
Asa se poarta si unu'cu mine
Pe fb se da mare smecher si cand ma vede "face in face"se face ca ploua
Bun,pai esti baiat si nu e ok sa fi asa,trebuie sa ai incredere in tine ca nu se va intampla nimic rau
Eu sunt fata,si de firea mea eram timida[eram],ma indragostisem de un baiat si ma bagam in seama non'stop in seama cu el(bine, de fiecare data cand avam ocazia) Ceea ce nu imi stetea deloc in caracter, dar el e pur si simplu diferit Si nu ma ignorat niciodata (inca)
Ma rog, eu te sfatuiesc sa lasi teama asta ca nu e buna, trebuie sa gandesti pozitiv ca nu ti se va intampla absolut nimic :*
Cu ruşinea mori de foame în ziua de astăzi. Şi eu eram foarte timidă, abia dacă vorbeam cu vreun băiat[sunt fată] şi pur şi simplu era groaznic, mă simţeam "groaznic"...
Încearcă să fi cât mai relaxat, e doar o fată nu o vedetă + nu credcă ai vrea ca toată viaţa să fii atât de ruşinos încât să nu vorbeşti cu o fată .
Lasă ruşinea deoparte, gândeşte-te la altceva în acel moment[desigur că ai grijă ce-i spui şi s-o asculţi dacă are ceva de spus] şi uite aşa o să-ţi învingi "teama" şi vei vedea ce bine e .
Multă baftă!