Nu, pur si simplu erai intr-o zi nefertila. Exista 5-6 zile fertile pe luna, in care poti ramane insarcinata. Calendarul nu e mai eficient fiindca nu se pot calcula cu certitudine, dar ele raman tot atatea. Asa ca ai avut noroc si ai nimerit, intamplator, in afara lor.
Acum regreti ca n-ai ramas? Nu erai in perioada potrivita, spre norocul tau
Inainte de a incepe viata sexuala trebuie sa cunosti foarte bine notiuni de anatomia organelor de reproducere, metode de contraceptie si de prevenire a BTS! Nu este musai sa ramai insarcinata din prima dar stii cum e -ulciorul nu merge de multe ori la apa!
Nu v-aţi protejat? Dacă nu voiai să rămâi însărcinată ai avut noroc de data asta, că nu ai rămas. Ştiai după cel mult câteva luni dacă era însărcinată. Dacă vrei să afli dacă mai poţi sau nu face copii vreodată trebuie să mergi la ginecolog şi să îţi faci nişte teste pentru a afla cât de fertilă eşti. Sfatul meu este să fii precaută data viitoare şi să foloseşti prezervativ dacă nu îţi doreşti un copil de la vârsta asta.
O sa poti, stai linistita.
Probabil nu erai in una din zilele alea cand se elimina ovulul.
Nu toate raman din prima, sunt femei care se chinuie cu anii si altele la care le e de ajuns un contact sexual si bebe a si aparut...
Stai linistita, probabil nu ai fost in perioada fertila (la ovulatie), dar asta nu inseamna ca vei avea "norocul "asta mereu.Foloseste prezervativul, pe langa faptul ca te fereste de o sarcina nedorita, te fereste si de bolile cu transmitere sexuala.
Sigur o sa faci poate ca nu ai fost in perioada fertila [adica a 10. 15 zi de ciclu. daca doresti acum copii mai incearca ] desi nu cred ca ti suride asa ceva daca nu esti pe picioarele tale.
Pai daca nu ai ramas insarcinata, inseamna ca nu erai in perioada fertila, nu ca n-o sa poti avea copii.
dar protejeaza-te de acum inainte.si ai grija ce faci.
Stai ma linistita o sa poti ce ti-a venit bucura-te ca nu ai ramas atunci.si ai grija data viitoare
Probabil nu mai ti minte ce s-a intamplat atunci.Si nu, nu cred ca este ceva grav.
Nu e nimic grav... sper macar ca v-a placut la amandoi. Nu mai fi asa disperata... La copii o sa te gandesti la momentul potrivit. Deocamdata te sfatuiesc sa te mai documentezi despre actul sexual si implicatiile lui
beausingurlamasamea întreabă: