| ViolaTM a întrebat:

Văd cupluri la care el o ia mai în faţa cu vreo 5paşi de ea, când merg pe stradă asta nu înseamnă lipsă de interes?
Aţi incheia o relaţie pentru acest motiv?

Răspuns Câştigător
| Venus21 a răspuns:

În spatele acestui gest se ascund probabil certuri gelozii si puterea de dominare a celui care merge in fața. Insemna lipsa de respect si nepăsare. Dar depinde de situație, dacă e o zona aglomerată sau sunt mai multe cupluri in grup (gen barbatii merg in fata femeile in spate sau invers) atunci nu vand nici o problemă.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Natalia are dreptate

| Freya1 a răspuns:

Nu e chiar un motiv de despartire.Si eu am patit si cu fostul ca avea pasul mai mare, sau eram in grupul de prieteni si vorbind nu a realizat, sau stateam eu pe tel si am ramas in urama.Si cu actualul cand se mai pierde in ganduri.
Daca realizeaza ca merge prea repede si se scuza probabil e doar un reflex pe care o sa il repare in timp. Daca face asta intentionat e lipsa de respect fata de oricine nu doar fata de iubita si ar trebui sa ii spui sa remedieze.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Motivele sunt atat de diverse! Sa stii ca am intalnit comunitati unde era rusinos ca femeia sa mearga in rand cu barbatul sau in fata lui. Un caz unic: vrand sa intru in curtea cuiva am dat nas in nas, la poarta, cu o femeie putin mai in varsta decat mine. S-a dat deoparte vrand sa ma lase sa trec. Eu am invitat-o sa treaca, dar n-a vrut. Curios din fire am intrebat-o: de ce? Mi-a spus ca acolo asa e obiceiul: femeia nu merge niciodata inaintea barbatului, nu trece prima pe o poarta.
In sinea mea nu intelegeam: eu las intotdeauna sa treaca primele femeile, ca tata m-a invatat ca in tot ce fac "sa pun raul inainte". big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Raducons a răspuns:

Cred ca este el mai grabit sau are pasul mai mare dar este intr-adevar o neglijenta. din partea lui.
Nu stiu daca este chiar asa de grav incat sa pui capat relatiei.