1. Poate au bani )
2. Poate printr`o asa zisa metoda a ajuns la sufletul fetei respective... si se iubesc enorm
3. Poate ca fata nu`i normala
NU e adevarat! Unii baieti urati au sufletul mult mai frumos, mai pur si mai curat decat multi baieti frumosi!
Orice om e frumos in felul lui. O fata frumoasa prefera un baiat mai uratel si sa o iubesca cu adevarat decat unul frumos si sa-i bata joc de ea
Well, mulți zic că banii, dar eu sunt de părere că nu totul gravitează în jurul acestora. Spre exemplu, multe fete pot fi cu un tip care nu este neapărat frumos, însă poate să ducă la capăt o conversație, sau poate să le facă sa râdă. Până la urmă, cele care stau doar pentru bani, în principiu, nu stau pe termen lung cu cineva. Nu sunt nici genul, nu au nici răbdarea și până la urmă ceva nu se leagă, devine evident, așa că trec la altul.
Dar de ce te preocupă pe tine aspectul acesta așa de tare? În fond, pentru a fi cu cineva, care sa arate bine și să te înțeleagă, nu trebuie să te strădui prea tare- fii tu însăți și totul va fi bine!
Fie au tipii bani fie sunt tipele sunt satule de baieti frumos care umbla aiurea si care numai isi bat joc
Ok ideea este urmatoare:
eu personal nu sunt cel mai frumos, nici pe departe dus la sala si alte chestii, dar mereu am avut fete frumoase... ce m-a ajutat? pai prezenta de spirit, faptul ca sunt amuzant si inteligent, si sarmul, si fara sa ma laud si pentru ca stiu sa leg 2 cuvinte fara sa spun ****, **** si etc, si pentru ca sunt manierat!
Ca sa vezi modul de gandire al fetelor... si bineinteles ca banii au un rol foarte important, uneori chiar decisiv!
E adevarat, or fi ei "urati" cum ziceti voi dar poate sunt chiar niste romantici si sentimentalisti, nu a-ti vazut, nu judecati.
Da, nici eu nu inteleg chestia asta. Dar daca ar fi vorba de baieti simpli, dar urati, as intelege(ca doar si ei au suflet, nu?! ). Dar nu, ele sunt cu niste manelisti cu burtile umflate, tricouri roz si pantaloni scurti, plus lanturi de "aur". Chiar nu inteleg.Eu nu as sta cu asa ceva nici daca mi-ar cumpara cate o masina pe zi. Le mai pun si mana pe posterior in plina strada in miezul zilei. Ce am ajuns, frate!
Ehe de cate ori nu mi-am pus intrebarea asta si raspunsul nu era niciodata banii!
Ca si baietii frumosi prefera o persoana putin inferioara pentru ca ofera mai multa siguranta in relatie sau cum au zis si restul persoanele mai inferioare is mult mai sociabile si amuzante!
Nu stiu daca ai observat da fetele astea frumoase cu iubiti urati si nesimtiti(genul de "baieti rai") sunt niste fete asa de gingase cand le vezi, dar cand deschid gura... e jale. Chiar azi am vazut un cuplu: el genul de cocalar cu burta care pute de la o posta, ea o frumoasa, corp frumos, haine frumoase, aranjata. Am trecut pe langa ei si ce sa vezi: ea l-a scuipat efectiv in fata la care el a inceput sa rada si i-a dat o palma peste fund. Astfel de faze vad ziiilniiic. Intai mi-am zis si eu noh da ce vad frumoasele astea la uratii astia? Intai mi-am zis si eu ca banii or fi de vina. Da imputitii astia nu par a avea mare banet asa ca incet, incet am observat alte cauze pentru care ele stau cu ei.In primul rand, ei fiind " tipi rai " chestia asta le atrage si automat devin mai cuuul daca stau cu un " tip rau " decat cu un " bleg " cum s-ar zice. Ele vad ca plictisitor unul ce il stiu mereu cu ele, asa cu unu rau au mereu grija lui sa vada le inseala, nu le inseala, ce fantezii bolnave mai are, ce droguri ii mai aduce si asa mai departe Al doilea motiv pe care l-am observat eu e ca ele sunt mahalagioaice si batute in cap( si la propriu, pentru ca se bateau cu colegele de liceu tot pe cel mai dobitoc baiat din liceu si la figurat, ca-s proaste, desi poate au si facultate, asta nu le-a invatat nimic despre viata.Asadar ele se potrivesc foarte bine cu ei la acest nivel. Ele primesc pericolul + aprecierea intregii gasti ca sunt tipe bune si cul iar ei primesc practic un animal de companie care arata bine, care ii urmeaza oriunde si care ar face orice sa arate ca ea e "cea mai buna " gagica desi mereu e in lupta cu altele dar asa ii place ei, ii place pericolul.Tocmai asta explica de ce "tipii rai " care de multe ori sunt si saraci si urati au asa mare succes la fete.
Acum nu vreau sa zic ca nu exista frumoase si destepte sau frumoase educate cu iubiti urati care au la randul lor anumite calitati cum au spus si altii.Eu doar consider ca genul descris de mine e majoritar( cel putin unde locuiesc eu ).
Stii cum e trebuiesa existe un echilibru, sa ne completam, nu intotdeauna "bunaciunile" alea care-s cu tipi urati sunt si destepte
Si eu m-am intrebat! poate fetele alea s-au saturat de feti frumosi bmw-uri care nu; s buni de altceva decat de club, si pentru o supa calda o cheama pe mama, dar in rest ei sunt zmei, si poate or gasit la aia urati liniste! ceea ce or vrut au acolo. si stii cum ii cu frumusetea, ea-i acum, k peste 20-30 nu te mai baga nici dracu in seama! si tot la liniste ajungi, tot pe aia o vrei! eu la asta ma gandeam. si eu am pus mana pe una frumoasa, si sincer, nu stiu ce vede la mine! asta-i singura explicatie alta n-am
Puterea banilor!
Nu cred ca este vorba de iubire adevarata aici, pentru ca prima data o femeie se uita dupa frumusetea exterioara si nu la cea sufleteasca.
Daca stam si ne gandim parca femeile sunt trase la xerox toate, nu ma refer la fizic ci la caracter.
Presupun ca si eu ma aflu in aceeasi situatie, deoarece cam 50 % din prieteni imi spun ca el nu e de mine, ca e prea urat, ca asa si pe dincolo. Dar ei nu inteleg ca el e cel care merita, dintre toti baietii pe el il vad cel mai potrivit.Genul de baiat care imi deschide usa, imi pupa mana, ma pupa pe frunte, ma asculta, ma protejeaza..chiar daca nu da pe la sala, arata asa cum imi place mie.Eu oricum il consider cel mai frumos si il iubesc si pot sa-ti spun ca sunt sigura ca fiecare fata si-ar dori sa aiba un baiat care sa le faca toate poftele si sa le spuna ceea ce vor sa auda.In cazul meu, el a fost si primul prieten, deci cred ca si asta are o foarte mare importanta.In concluzie, atunci cand o sa mai vezi pe strada fete frumoase cu iubiti urati, gandeste-te la cat de fericiti sunt impreuna nu la cat de bine le sta impreuna. Poate nici unul nu au gasit iubirea in alta parte si in sfarsit acum au dat de ea.Si sa nu uitam, caracterul valoreaza de o mie de ori mai mult decat frumusetea exterioara! Poti sa fii cel mai frumos, daca ai un comportament care lasa de dorit nu valorezi nimic!
Mersi! In sfarsit un raspuns calumea la o intrebare stupida!
Totusi ar trebui sa nu fii asa de insetata dupa dragoste ca vad ca-l cam bei pe saracutul baiat xD