Ei, multe dintre alea de pe TikTok fac ceea ce vad ca aduce trafic, dar ele daca vad una de 18 cm sau mai mare se sperie si fug la mama. In alta ordine de idei, am doi prieteni care au fost lasati (bine, unul urmeaza sa divorteze, a tolerat faptul ca nevasta-sa a avut o relatie cu altul timp de vreo trei ani, etc.) pentru ca aparent nu prestau cit sa fie ele satisfacute. In cazul meu, e oarecum invers. A devenit de la un punct super - plictisitor si frustrant, asa ca acum daca ma platesti si n-o *** pe nevasta-mea. Divort cindva, cit mai repede sper, dar sunt probleme de logistica aici. Anyway... there's your answer. Nu crede ce vezi pe TikTok, dar constientizeaza ca e totusi o farima de adevar in viata reala din ce vezi acolo.
Wow,Imi pare rau de tine, sper ca lucrurile sa ti mearga Intr-o directie pozitiva.
Daca ti-a trebuit insuratoare si tie si prietenului tau...eu nu imi racesc gura degeaba cand zic ca omul NU e proiectat sa fie monogam
Nu e cazul aici sa facem remarci de genul asta. Sa nu ne abatem de la subiect ca nu era vorba de casnicii neaparat.
Absolut de acord. Nu omul, ci barbatul. Femeile sunt programate sa gaseasca un fraier care totusi sa nu fie chiar ultimul fraier si sa il tina cu ceva de oo... P.S. Am avut un 'gut feeling' pe la vreo 21 de ani ca nu ar trebui sa fac asta. Turns out I was right.
Dacă nu vrei să-i oferi un orgasm, de ce faci sex cu ea? Doar pentru tine? Scârbos, sincer.
Faptul că pun accentul pe alte lucruri, nu înseamnă că merită neglijate în dormitor.
Da, m-aș despărți dacă aș ști că nu pot s-o fac să se simtă bine. Multe femei au traume, complexe sau blocaje psihice care nu le lasă să se bucure de experiență. Pentru asta COMUNIC, nu mă complac în situație și mă folosesc de ea ca de un obiect. Mi-ar fi scârbă de mine.
Totuși, eu văd femei vorbind destul de deschis despre sex. Dacă nu vorbesc cu tine, fie sunt cum spuneam mai sus și nu o să discute asta cu tine la prima întâlnire sau cu străini pe Internet, fie nu se simt confortabil cu tine.
Pai nu pomenesc de sex cand vine vb de ce si-ar dori un barbat, ca se ascund sa nu fie condamnate tot de barbati, culmea, vor sex dar le condamna.
Eu zic sa nu-ți formezi nicio părere despre femei (sau oameni în general) bazandu-te pe ce vezi pe ***-tok.
Și femeile dragule... ești alt papițoi care suge tamponul unei stăpâne? Ce i cu părerile astea? Și femeile și bărbații sunt poligame și poligami. Punct. Termina cu feminismul asta idiot... Că sunt uscaturi pe ambele părți îți garantez!
Sa stii ca sexul, cel putin in prima parte a relatiei, e mai important decat ne imaginam initial. Si nu ca din cauza lui x sau a y! Pur si simplu, nu se potrivesc, oricat ar incerca.
Da, ne putem ajust in timp obiceiul/ ritmul, dar asta tine de inelegere, educatie, rabdare, cmunicare etc. Daca tot nu merge din motive fizice sau cele expuse anterior, va fi multa frustrare si se pot naste multe neplaceri incat mai bine renunti.
Pana la urma, actul sexual nu inseamna doar orgasm ci implica starea dintre ce doi, intelegere, potrivire de stil, limbaj sentimental etc.
Decat regrete si frustrari, mai bine renunti din start, asta daca nu se poate ajusta - indiferent ca e vorba de ceea ce tu oferi, sau ea, pentru ca aici e vorba de ceva reciproc si nu ai vrea sa stii cati raman bosumflati ca in viata lor nu au primit ce si-au dorit sau a fost foarte greu actul in sine.
Foarte interesant, dar nu. Nu sunt feminist defel. Asta e parerea mea, cel putin la nivel de Romania. Si da, e de vina si societatea per total si modul in care priveste femeile pentru faptul ca ele sunt considerate mai putin poligame decat barbatii.
Și eu cred ca omul nu e ființă monogama. E valabil și pentru femei și pentru bărbați. Doar aleg monogamia, este ceva ce aleg voluntar. De fapt bărbatul a inventat monogamia fiindcă a dorit sa știe sigur ca urmașul în care urmează sa investească este sigur urmașul lui. Deci, indirect barbatii sunt "devina" pentru nunta și chestiile astea pe care le disprețuiești
Alea nu sunt femei, sunt panarame, sa facem o diferenta zic!
Femeile adevarate nu spun pe net ce fac si cu cine fac, cum vor sa fie babardite si de cate ori pe zi sau saptamana!
Femeile adevarate nu sunt alea care o ard cu mosi sau se vand pe bani!
Asa ca e plin tik tokul de "femei" de 2 lei, dar nu de FEMEI adevarate.
Bossa100000 întreabă: