Ai idee in cate ore se produce dilatarea aia de care spui?
Nu e la fel cu barbatul care vine si i-o infinge direct. N-are timp nici sa clipeasca, daramite sa se dilate.
Da, se extin sa spun asa, se muleaza la orice marime. Muschii sunt elastici
Daca poti scoate un ditamai copilul, cine sa nu poata avea un penis de 18 Nu exista asa ceva
Uita-te la video-uri cu nasteri naturale. Ala e corpul uman, atat se poate intinde vaginul. Cum sa nu fie la fel pentru un penis?
Si cîti români au penis de 18 cm? In general numai negrii au asa ceva in românia nu gasesti 18 cm.
Nu e chiar așa.
De aia se fac operații de cezariană. Sau chiar unele dintre femei sunt tăiate acolo jos ca să poată ieși copilul.
E drept totuși că sunt și femei care acceptă bucuroase un fisting. Deci mult peste cei 18 cm.
Al meu are 18, 50 și fără grăsimea pubiana 20cm…. Sa mai îngrășat puțin…. El crede ca nu îmi e de ajuns dar câteodată îmi vine să leșin și cu 18, 50…. Cu 20 am leșinat de două ori … când avea 20 la întrebat dacă ar mai intra și eu i-am spus ca poate dacă ar forța ar mai intra jumătate de cm peste cei 20 dar nu aș putea face … de atunci i-am dat startul acesta și m-a făcut și pe mine curioasă… nu aș încerca veci … înțelegeți voi ideea oricum … am și eu o anumită vină
Ok, cum spui tu, ca am un copil asta nu înseamnă ca știu? știu doar una, asta-i drept
Esti copil. se vede ca nu stii, dar e ok, inveti. Cand nu esti sigur de ceva, doar nu te da mai presus, este super gresit.
Daca nu ai fi putut naste fara injectii, oare cum nasteau femeile de demult acasa? Venea docorul sa le injecteze? Total ERONAT.
Dialatarea este un proces natural, doar in cazul unor dificultati sau complicatii se administreaza medicamente pentru dilatare.
Daca nu exista preludiu, cervixul nu se ridica si atunci le izbeste fix in... cervix.
Asadar intrebarea ar trebui sa fie daca sunt barbati care nu ofera preludiu.
Ai tu dreptate in teorie. In practica, in Romania cezariana e tot ce stiu medicii.
Cate femei care au nascut natural cunosti tu? Poate la tara, in creierii muntilor de n-au mai ajuns la spital.
Fiecare femeie naste cum doreste!
Eu spuneam in cazul in care se recurge la cezariana de urgenta.
Nu de cezarienele programate, fiecare face cum ii e mai bine.
Iti da cineva medalie ca nasti natural? Nici eu n-am optat pentru natural.
De ce inversunarea asta impotriva cezarienei, nu voi intelege vreodata
Tu chiar crezi chestia cu "Fiecare femeie naste cum doreste", cine sunt eu sa-ti spun contrariul?
Asta doar in situatii de urgenta, sa se aleaga altceva.
Insa, fiecare decine pentru ea cum ii este mai bine.
Tu faci comparatie intre un copil si o puta? Puta intra direct, se dilata la penetrare. Tu faci sex sau stii doar din auzite?
Eu am facut-o in alt sens, daca poti scoate un copil, chiar si dupa atatea ore, iti intra o puta in cateva minute. Te-ai prins acum?
Alta era intrebarea. Citeste si ai sa te prinzi!
Teoretic da...dar in practica depinde.
Stiu ca multi zic ca iese un copil pe acolo deci o sa intre orice penis, doar ca nasterea este un eveniment traumatizant pentru o femeie pe care nu cred ca vrea sa il repete de cateva ori pe saptamana.
Anumite femei pot face face sex cu marimea aia fara probleme dar in majoritatea cazurilor pentru o dilatare de genul e nevoie de timp si rabdare, chestie care o sa faca sexul putin enervant pentru el ca trebuie sa astepte si pentru ea ca trebuie sa treaca printr-o sesiune de yoga inainte.
Deci da, sunt femei pentru care o astfel de dilatare dureaza prea mult si disconfortul generat nu merita efortul iar altele din motive fiziologice sau psihologice nu se vor dilata suficient iar experienta va fi mai mult o turtura/viol.