| BeeaBeatrice51 a întrebat:

Vara trecuta cand stateam cu prietenii pe afara am inceput sa plac un baiat si am inceput sa vorbesc cu el. Lucrurile mergeau destul de bine pana cand o prietena de-a mea s-a indragostit de acelasi baiat si a inceput sa se dea la el, iar el ii raspundea. Dupa cateva zile se dadea la amandoua, iar pe mine m-a sarutat. Si acum tin legatura cu el, ma intreaba mereu de vorba pe mess sau pe facebook si ne intelegem bine. El e mai mare decat mine cu 4 ani, dar e foarte de treaba, insa nu stiu daca ma place sau nu, as vrea niste pareri de la voi. happy

7 răspunsuri:
| NuMaContrazice a răspuns:

Poate chiar te place...

| eu4you a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...atata timp cat s-a dat la amandoua, eu nu cred ca te place, ci doar ca isi bate joc de voi.El cauta o partenera pentru altceva, din cate observ.Ai putea sa mai vorbesti cu el, dar, nu ii mai permite sa te sarute. Mai ales daca sunteti singuri.Imi pare rau daca am fost prea dura, dar, asta e realitatea.

| SoloPC a răspuns:

De pinde cati ani are prietena aia a ta! daca este apropiat de varsta lui si ea e mai dezvoltata fizic... cati ani aveti?
Depinde cum arati tu si cum arata ea
daca ea are perne in loc de sani o sa o aleaga pe tine.

Răspuns utilizator avertizat
| Nelamuritul a răspuns:

Dcaa teo pupat zic ca te place.

| BeeaBeatrice51 explică (pentru SoloPC):

Pai prietena mea e mai mica cu un an decat mine, si eu sunt mai dezvoltata fizic decat ea...happy

| SoloPC a răspuns (pentru BeeaBeatrice51):

Atunci imflati botu nu stiu ce sa mai zici arata si tu cat mai senzuala si arata afectiune! laughing