Asa sunt fetele crude, nu le intereseaza povestile de pescuit ale baietilor. Ce sa mai fie de vorbit cu el sau de facut? a aflat parerea ta sincera (involunatara despre el. Cine stie, asta poate-l va ajuta in viitorul lui amoros: daca nu-i idiot, o sa-i treaca si o sa-l intareasca.
Stii ca te plictisea in asa hal, incat in subconstient ti-ai dorit sa afle parerea ta. Ai facut o treaba buna!
Nu prea mai ai ce sa faci, chiar e putin bine, pentru ca daca, CHIAR nu il placeai, atunci si pentru el e foarte clar ca nu are nici o sansa cu tine...
ai mai multe sanse cand o femeie te uraste decat una pe care o plictisesti de moarte
C'est la vie
PS si oricum i-ai trimis scuze prin prietena
Măcar ai învăţat ceva din păţania asta?
Nu mai da speranţe. Dacă nu îţi place de cineva nu accepţi invitaţia. Acum sper să nu ai vreodată norocul invers. Adică să iasă un baiat cu tine dar să nu te placă.
Dacă ieși la o întâlnire cu un tip și vezi că e groaznic de plictisitor și tragi concluzia că nu există nici o șansă, vreodată, să vrei o relație cu el, de ce mai simți nevoia să-i "protejezi sentimentele" și nu-i spui verde în față ce ai de spus?
Eu așa consider că e corect.
Și îl ajuți și pe el să fie conștient de anumite lucruri și să și le repare.
Ce să faci? Să nu-ți fie nici o jenă să-i spui adevărul.
Frate, ești extrem de plictisitor. Schimbă-ți stilul. Nu asta așteaptă o fată de la un băiat, bla-bla-uri cu aventurile tale din liceu, de la pescuit, din copilărie. Că nu mi-am dat întâlnire cu Ion Creangă.
Dacă e băiat deștept, va înțelege și va corecta problema.
A invatat Pe dracu, Trebuie sa accepte, sa se simta dorita
A avut sigur norocul si invers, pun Pariu.
Vaaai cred ca sapam in ciment si ma bagam acolo . Mama ce nasol trebuie sa fie.
Nah altadata nu mai iesi la intalniri cu baieti pe care nu ii placi. Poate trebuia sa ii spui lui in fata asta dar mai pe ocolite.
Da și tu ai un caracter mișto...Te apuci sa scrii sub mese ce nașpa este tipul care culmea era chiar in fata ta.