| Mario1994 a întrebat:

Varul meu e gay, dar e îndrăgostit de o persoană gay și această persoană nu îl vrea. I-a spus ca nu e genul lui. A devenit depresiv. Urat nu e, se îmbracă frumos, se aranjează. Dar de ce unii spun ca un băiat frumos nu e genul lui ăla. Nu înțeleg. Care e logica?

23 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In foarte multe cazuri atractia sentimentala dintre 2 indivizi este influentata in cea mai mare masura de firea, caracterul si comportamentul omului si mai putin de aspectul sau facial, de cel fizic, de modul in care se imbraca sau de statutul sau social.

| mihai69 a răspuns:

Tu de câți „băieți frumoși" te-ai îndrăgosti? Nu cred că musai de fiecare pe care îl întâlnești. Ba poate chiar ai deja un prieten și acesta nu o fi cel mai fain din oraș...
Cam aceeași problemă o au și cei care pot iubi doar persoane de același sex.

| Donsavas a răspuns:

Gusturile nu se discuta. Sa nu se mai fixeze pe un singur om.

| SG1995 a răspuns:

Pentru că la fel ca și la hetero, și gay au propriile lor criterii de selecție.

| Dalmore a răspuns:

Nu e vorba de frumusețe, poate nu-i place felul lui de a fi sau pur și simplu nu se simte atras de el în felul ăla. Dacă două persoane sunt gay, nu înseamnă că trebuie să se placă neapărat, și ei au preferințe cum au și hetero pe ale lor. Și nu toate țin de aspectul fizic.

| Mario1994 explică (pentru Dalmore):

Dar de ce e vorba?

| Dalmore a răspuns (pentru Mario1994):

Caracter, gesturi etc.

. Varul meu suferă din cauza lui ăla ca nu a nimerit norocul.

O să-i treacă.

Cam greu. E foarte sensibil. La ce folosește frumusețea? E total frumos varul meu, nu are defecte.

La modeling.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Așa-s unii „colega"

| Mario1994 explică (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Se cred superiori, prea frumoși dar nici frumoși nu sunt mai și spun " nu ești genul meu" și apoi se plâng ei de ce nu au parteneri. De fraieri ce sunt.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru Mario1994):

și chestia „nașpa" e că nu vor să accepte asta

Dar problema ei se plâng că nu găsesc parteneri, de aia îi resping și vor numai sex. Băieții sunt mai complicați ca fete.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru Mario1994):

și se plâng de noi băieții

Da. Știu

| DarthNiger a răspuns:

Frumusetea nu e totul, poti sa fi cel mai frumos baiat daca nu esti genul cuiva atunci tot degeaba, pe tipul ala nu il intereseaza ca varul tau e frumos, unii oameni se mai uita si la caracterul partenerului/partenerei.

| Mario1994 explică (pentru DarthNiger):

Ce caracter? Gen să vezi tipul frumos în poze sau în realitate, îi spui că nu e genul tău. Ce au ăștia în cap? Ei se cred frumoși, de fapt care pot fi urâți. Care e logica lor?

| DarthNiger a răspuns (pentru Mario1994):

Ti-am zis, nu e vorba de aspectul fizic, ci de caracter, de ce fel de persoana esti.

Mi-ai zis da dar fac depresie.

O să înțeleg ce spui.