Nu e vorba de frumusețe, poate nu-i place felul lui de a fi sau pur și simplu nu se simte atras de el în felul ăla. Dacă două persoane sunt gay, nu înseamnă că trebuie să se placă neapărat, și ei au preferințe cum au și hetero pe ale lor. Și nu toate țin de aspectul fizic.
In foarte multe cazuri atractia sentimentala dintre 2 indivizi este influentata in cea mai mare masura de firea, caracterul si comportamentul omului si mai putin de aspectul sau facial, de cel fizic, de modul in care se imbraca sau de statutul sau social.
Https://www.youtube.com/watch?v=YMj2UcDGxU0
https://www.youtube.com/watch?v=uSdlDoIX1Bg
Arată-i astea. O să râdă =)) =))
Frumusetea nu e totul, poti sa fi cel mai frumos baiat daca nu esti genul cuiva atunci tot degeaba, pe tipul ala nu il intereseaza ca varul tau e frumos, unii oameni se mai uita si la caracterul partenerului/partenerei.
Ce caracter? Gen să vezi tipul frumos în poze sau în realitate, îi spui că nu e genul tău. Ce au ăștia în cap? Ei se cred frumoși, de fapt care pot fi urâți. Care e logica lor?
Ti-am zis, nu e vorba de aspectul fizic, ci de caracter, de ce fel de persoana esti.
Tu de câți „băieți frumoși" te-ai îndrăgosti? Nu cred că musai de fiecare pe care îl întâlnești. Ba poate chiar ai deja un prieten și acesta nu o fi cel mai fain din oraș...
Cam aceeași problemă o au și cei care pot iubi doar persoane de același sex.
Se cred superiori, prea frumoși dar nici frumoși nu sunt mai și spun " nu ești genul meu" și apoi se plâng ei de ce nu au parteneri. De fraieri ce sunt.
Dar problema ei se plâng că nu găsesc parteneri, de aia îi resping și vor numai sex. Băieții sunt mai complicați ca fete.