| Andutza99 a întrebat:

Vazand ce se intampla in jurul nostru, baieti, voi cum preferati fetele?
1. Fete care sa se plimbe dupa voi, sa va dea semne clare ca va plac si care le place sa aiba relatii de scurta durata, chiar si la 12-14 ani.
SAU
2. Fete care sunt mai timide, care nu va dau semne ca va plac, ci doar vorbesc cu voi cand e cazul si nu le place sa aiba relatii foarte devreme, vrand de la voi o prietenie mai stansa, la 15-16 ani trecand la un stadiu mai avansat al prietenie voastre.

6 răspunsuri:
| Leggio a răspuns:

Cum le prefer? Le prefer sincere, draguţe, respectoase.

Nu se plimbă ea dupa mine, eu ma plimb dupa ea, daca se respectă.
Nu vreau relaţie de scurta durată. vreau lungă.

Daca nu da niciun semn, atunci cine va da? Baiatul nu? Baiatul va da, dar fata nu..baiatul v-a spune ca nu-l place si..se duce totul. :p

| xAnDyBoYx a răspuns:

Sincer mie imi plac fetele de la 1, darnu neaparat sa se plimbe ea dupa mine ci doar sa de-a semne clare ca ma place dar nu sa se plimbe dupa mine.Normal baieti trebuie sa se plimbe dupa ele.Si daca ai 12 ani nu e devreme sa ai o relatie macar de prietenie dar o prietenie mai stransa, iar la 15 ani veti fi deja prieteni buni si veti avea o relatie adevarata.

| Annim a răspuns:

Prefer pe cele Sociale, care stiu ce vor de la un Baiat (dau semne clare ca il plac) care nu se dau in vint dupa intilniri la 14 ani. si care preferA RELATII DE LUNGA durata... Si de unde ai luat treaba asta cu prietenia intre fete si baieti?, fetele vorbesc cu baieti numai daca au un anumit interes (daca il plac), prietenie strinsa intre baieti si fete nu exista, La un moment dat ele se indragostesc happy ||
Fetele mereu au prietene linga ele asa-ca crede-ma nu au nevoie de prietenie masculina.

| Ovidium25 a răspuns (pentru Annim):

Sunt de aceeasi parere cu Annim. de cate ori mi s-a intamplat sa am o ' amica buna ' intotdeauna am sfarsit prin a fi impreuna! Si de multe ori am ajuns la concluzia ca nu merita sa strici o prietenie pentru o relatie care parerea mea nu cred ca va dura! Sfatul meu e sa nu ai o relatie cu cineva din anturajul tau apropiat, dar repet e doar o parere

| Annim a răspuns (pentru Ovidium25):

Ce sa-i faci, astfel se dezvolta o relatie : de la prietenie strinsa la iubire ca in povesti,... e bine sa prietenesti si sa vorbesti des cu o fata dar cel mai recomandabil e sa faci acest lucru numai daca o placi.