| alexander_2811 a întrebat:

Vbesc cu o prietena si de la o vreme am devenit apropiati. A inceput sa-mi spuna in gluma "te iubesc". Nu am pus botul sa cred asa ceva. Dar mi se pare foarte simpatica, frumoasa si genul de fata cu, care poti vorbi multe ore in continuu, e sociabila.
Dupa un timp i.am spus ca. mi place de ea si daca vrea sa fim mai apropiati, poate chiar iubiti.Raspunsul ei a fost urmatorul "nu. mi place sa te refuz, dar acum mi. e foarte bine singura".
Mi. e chiar imi place de ea si e genul de fata care e pe placul oricui. Ce sa fac?
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Paula007 a răspuns:

Buna. nu stiu ce varsta ai, dar as vrea sa ti spun doua lucruri :
1. exista o opinie conform careia un baiat si o fata nu pot fi prieteni, mai devreme sau mai tarziu intre ei va interveni atractia fizica/dragoste ( una sau alta, ambele la fel de daunatoare prieteniei )
2. daca intr-adevar simti ca iti place de ea, si ca relatia ar putea avea un viitor ( nu casatorie sau mai stiu eu ce. ci sa zicem, sa dureze mai mult de o saptamana ) atunci ai putea sa incerci abordarea subiectului unei posibile relatii intre voi doi, dar daca nu simti asta, daca nu esti sigur pe ( aceste posibile) sentimente, te-as sfatui sa faci un dus rece si sa ramai la prietenia voastra. spui ca puteti vorbi ore in sir, sa stii ca nu multe fete sunt la fel inainte de o relatie si in timpul relatiei.multe din ele se schimba. happy

sper ca nu am exagerat cu "explicatia". si ca ti-a fost de folos intr-un fel sau altul

7 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

Ai rabdare si asteapta. La un moment dat se va hotari!
Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| ChristianAthletikتايلور a răspuns:

Asteapta si ia-o incetul cu incetul nu o grabii.Si nu insista sa-i spui ca o placi. Iao cu usurelul.

| Miruna_7873 a răspuns:

Un raspuns foarte inteligent din partea ei big grin.
Pai incearca sa mai vorbesti cu ea si poate se infiripa ceva:d.
baftawinking

| alexander_2811 explică:

I.am zis doar ca mi se pare ca e diferita decat celelalte fete, la modu BUN. Am 16 anisoribig grin

| Simoni a răspuns:

Pai. mai asteapta ceva timp. sa vezi ce fel se comporta. si daca tot atat de apropiata e si da semne ca ar vrea. mai intreab`o odata. daca te refuza inseamna ca nu vrea decat sa fiti amici :d

Bafta :d

| florin82florin a răspuns:

Cred ca raspunsul cel mai bun ti l-a dat Paula007. Asteapta o vreme si poate isi schimba impresia despre tine si poate sa accepte. Totusi o fata camgreu se razgandeste in chestii de genul asta. eu zic ca o sa ramaneti la staduil de amici si la un moment dat o sa fiti doar simple cunostinte si fiecare o sa aiba viata lui si relatia lui. Sau ca sa nu te dezamagesc de tot, iti sun ca de fapt ea o sa-si dea seama intr-o dimineata ca te iubeste si o sa alerge intr-un suflet sa-ti spuna asta si o sa va sarutati cu foc si patima, iar la sfarsitul zilei o sa va datio seama ca relatia voastra e una speciala si o sa traiti fericiti pan' la adanci batraneti. Faina povestea si poate sa fie adevarata.