| Eu1si1atat a întrebat:

Verisoara iubitei mele, ma excita. Ma simt oarecum atras de ea. Dar nu vreau sa o insel. Ce sa fac?

15 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Să nu i ti inseli iubita cu verisoara ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Controleaza-te. La asta se rezuma intreaga existenta.

| neutrino a răspuns:

Te poti excita ori de cate ori ai ocazia si cu cine doresti. Nu vei insela pe nimeni.

| darrio2007 a răspuns:

Sa o vezi doar ca pe o amica.Ai prietena, ce drk!

| Radu1015 a răspuns:

Controleaza-te.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pai pune-o in balanta cu prietena ta. Daca tot te excita, inseamna ca nu esti multumit de iubita, deci oricum nu va tine relatia pentru totdeauna. Cand esti indragostit nu mai vezi altceva, altfel, ispite sunt la tot pasul, odata si odata tot cedezi.
Desparte-te de iubita si umbla 'din floare in floare' sa-ti treaca, sau daca verisoara coopereaza, inseala-ti prietena cat mai discret, si gata (o sa-mi sara toate fetele in cap laughing ).
Cand ceri ajutor din exterior pentru o asemenea situatia, oricum relatia voastra nu mai e ok.

| Ana94 a răspuns:

Să te controlezi. Nu ai de ce să-ţi înşeli prietena, mai ales cu verişoara ei. Ţie ţi-ar plăcea ca prietena ta să te înşele? Eu nu cred, aşa că nu face ceva greşit.

| stark47 a răspuns:

Dac e atractiva nu ai ce sa ii faci, e in natura ta sa o placi si sa vrei anumite chestii.
insa, nu stiu daca ai fost vreodata intr-un grup de reabilitare, insa iti pot spune ca in una din sedinte partenerul meu a adus o sticla de whisky de 750ron,adica de calitate inalta,acum trebuie sa intelegi ca pentru acei oameni e ca si cand ar vedea-o pe angelina jolie dezbracata in patul lor pregatita insa ei erau legati de scaun.
ce le-am spus in momentul respectiv a fost sa ramana pe scaun,si sa continue sa se uite la sticla respectiva.
au facut treba asta. ceea ce vream noi sa subliniem e ca inainte dupa procesul mental urmeaza cel motor,in sensul ca trebuiau sa se ridice si sa faca miscarea, sa isi toarne in pahare acea chestie, desi cu toti se gandeau cat de buna ar fi chestia respectiva nici unul nu a facut-o pentru ca e mai usor sa opresti o actiune motorie decat un gand.
sper ca ai inteles ideea, e ok sa te gandesti insa inainte de toate, trebuie sa te abtii in a misca un deget care sa faciliteze o astfel de actiune ca ceea din gandul tau

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Schimba partenera. Ce-i atata balamuc?

| Eu1si1atat explică (pentru Salontanul):

Dar chestia e ca Nu stiu daca ma place

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Eu1si1atat):

Pai daca rade si raspunde la glumele tale ce crezi ca o face findca te uraste?

| madyddd a răspuns:

Fa o laba

| TOOL a răspuns:

Nu o insela, dar daca ai facut pana acum sex cu iubita ta propune-i ceva in 3 cred ca nu s-ar supara.

| Eu1si1atat explică (pentru TOOL):

Nu am facut sex ...si daca ii propun si se supara?

| cristimihailov a răspuns:

O viata ai.