anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi s-a intamplat sa faceti o obsesie pentru cineva?

Răspuns Câştigător
| shrink a răspuns:

Da, pentru vreo doi care aveau datorii la minehappy

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru shrink):

Si eu am niste javre care imi datoreaza bani si care considera ca nu imi datoreaza nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un bou cu relatii in politie imi datora bani si la inceput politistii n-au vrut sa ma ajute. I-am facut eu sa se razgandeasca.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ce bine o fi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru nimportequi):

Pentru ca am talent.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, Dar pentru fete care is opusul meu in toate punctele de vedere.

| RareșAnonim a răspuns:

Nu

| Elyiela a răspuns:

Da... de vreo 2 persoane.
Ma gandeam non stop la primul, asta a durat din 2014 pana in 2016. Il cunoscusem pe un joc nici macar nu in realitate, dar simplul fapt ca felul lui de a vorbi ma enerva asa de tare, si faptul ca ne certam mereu, m-a facut sa devin obsedata de el dar si el de mine. El isi arata mai mult sau mai putin obsesia ...Gen, imi dadea mesaje, vorbea despre mine cu alte persoane in special cu o prietena buna de a lui. Insista sa vorbim pe Skype. Intreba de mine o prietena de-a mea cand eu nu intram pe jocul respectiv. Eu niciodata nu am fost bună la a îmi arată sentimentele adevarate, ca sa zic aşa. Nu ii dadeam mesaj, decat mai rar, il barfeam, desi in sinea mea ma atragea el si faptul ca nu pot sa il inteleg. Mereu ajung sa devin "obsedata" de persoanele la care ma intrigă personalitatea. Obsesia asta la mine se manifesta prin ganduri repetitive, scenarii in minte cu persoana respectivă.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Elyiela):

Pai da, asa se manifesta obsesia, cu scenarii in minte si ganduri repetitive.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Goete):

Aoleu.

Întrebări similare