Hello ma cheama verginica si o sa iti answer la question=ul tau
first of all the rog sa te hotarasti in ce idioma vorbime english sau rumanien atsfel ma pot adapta din punct de vedere idiomatic intrebarii. folosind romgleza nu pari mai interesting.
ACUM INTREBAREA ATENTIE! NERECOMANDAT CARDIACILOR
baiatul este la varsta distractiei si zborului din floare in floare. el cauta sex doar si a facut niste gesturi simple dar voi fetelor aveti obsesia masochista sa duceti la extrem interpretarea gesturilor ca de exemplu. baiatul doar analiza corpul tau nu iti fa iluzii
Da, chiar de doua ori. Am adorat fiecare secunda, prima oara gandindu-ma ca ma sarut pe mine, apoi am plans in tacere in timp ce imi trageam perechea de dresuri pe picior.
A 2-a oara a fost vina alcoolului si am crezut ca este doar o tipa cu brate mai groase ce poarta o bluza pufoasa. Surpins am fost sa vad cand mana mi s-a dus instinctiv si am vazut ca o are mai mare decat ar fi fost normal. Am plans iar si m-am lasat de alcool.
Nu recomand sa te combini cu tine deci, insa cu siguranta te poti duce la el si sa-i spui ca il placi. Curaj, curaj si sa nu bei niciodata.
Mici ''sicanari'' dragastoase aveti amandoi, poate ar trebui sa iesiti si voi sa va cunoasteti mai bine, poate iese o combinatie/
M-am săturat de tine.
Pierzi timp aiurea toata ziua pe TPU.
Nu mai comentez, ca n-are rost.