Cum naiba sa agati tu femei cand te comporti ca un handicapat?
Uite aici ce ai scris:
"La final mi-a făcut semn, gen sa vadă ce se intampla de tot mă uit în ochii ei. Eu i-am facut semn ca nimic"
De ce nu te-ai dus la massa ei sa o intrebi daca este singuar si doreste sa-i tii companie?
De ce nu i-ai oferit ceva de baut?
Tu ai stat ca prostul la masa ta cu un suc in fata si te-ai holbat si cand ea te-a interbat din priviri, tu-i faci semn ca "nu-i nimci"?
Halal comportament de om prostie!
Are dreptate sadrian46 ca tu ai o imaginatie foarte bogata, dar tare eronata, fiindca nu este posibil ca chelnerii sa mearga sa se sarute cu clientela din restaurant.
Apoi, in care restaurant mergi sa ceri un suc... hai, lasa-o naibii ca macane deja minciuna asta!
O privire nu însemnă nimic, s-a jucat cu tine pentru că te-a simțit leșinat
Nu îți da filme că își lasă gagiu pentru tine
Se putea și mai rau, treci peste
Cred că s-a îndrăgostit de tine imediat cum te-a văzut și de aia te chema la masa ei.
Eu sunt ferm convins că fata aia care era - Era o fată wow, foarte frumos machiată și frumoasa din cale afară - și stătea singură la o masă într-un restaurant era o studentă de 20 de ani care învăța foarte bine la facultate și SIGUR este și virgină și foarte timidă.
Baga-te si tu la somn omule, mai poti Vrross68 sa nu ai insomnii esti pe TPU tot timpul, intalneste-o in vise la un restaurant poate iti merge acolo