N-am trecut prin asa ceva.De ce? Pentru ca,daca il prindeam cu alta, in niciun caz, dar in niciun caz, nu l-as fi pus sa aleaga.
Era clar o despartire.
Nu mi s-a intamplat pana acum,dar daca ar fi sa mi se intample vreodata nu cred ca as mai pune sa aleaga intre mine si respectiva,as pune punct relatiei cu el imediat. Odata ce te-a inselat,o va mai face si cu alte ocazii si tu vei ajunge practic o simpla"jucarie" la care el se intoarce la tine ori de cate ori are nevoie, de aceea e cel mai bine ca in aceste situatii sa pui punct si sa mergi mai departe, oricat de mult ar durea
Da m-a pus sa aleg intre el si celalat. dar ii iubesc pe amandoi la fel. asa ca nu am ales pe nici unu :X... hai zi ca nu e bine?! eu tot pe tine te iubesc)) :X
glumeam nu mi s-a intamplat mie. ci unei prietene si eram curioasa( stiu vb aia si nu mor repede)
Pisiiii invat ca incep sesiunilee si mi-am propus sa fiu foarte constiincioasa in 2012. in primul rand sa numai chiulesc,, ca ma d-au astia afara din facultate, in al doilea rand sa invat si sa nu am nici o restanta :X
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: