Sincer am o matusa care pe la 25 de ani s-a dus cu un alt roman in Italia sa lucreze impreuna, au lucrat acolo cativa ani impreuna, au impartit aceeasi locuinta si cand facusera impreuna cam 10000 de euro, barbatul a fugit cu banii si a lasat-o in Italia fara niciun ban sa se intoarca macar in tara. Poveste adevarata. Funda?
In ziua de astazi in Romania e permis orice din pacate, mie mi s-a intamplat sa cred in prietenia dintre mine si o colega si s-a dovedit a fi o vipera.Ai grija, stii ce se zice fereste-ma Doamne de "prieteni".
Mda... ceva de genu' Aveam un prieten bun si vorbeam orice cu el pana cand mi-am dat sema ca simt ceva mai mult dar am gresit ca nu i-am spus deoarece peste ceva timp el si-a gasit o iubita. Mai vorbea cu mine dar nu ca la inceput si cand i-am spus ca ma deranjeaza s-a suparat pe mine si mi-a zis ca daca ii eram o prietena adevarata il intelegeam dar eu il iubeaam!
Tie?
Da,o prietena(nu iubta) dar se pare ca am reusit cumva sa ma impac cu ea, dar m-a durut rau cand s-a intamplat.
Da, normal. Lucruri de genu asta se intampla foarte des. Nu e bine sa ai incredere in oameni doar in cei din familia ta. Prietenii se dovedesc de multe ori a fi mai "periculosi" ca dusmanii.
Să mă înlocuiască nu, dar, uneori mă simțeam invizibilă, mi se părea că ea e preferata . Lucrul ăsta i se întâmplă oricui, chiar și între frați se întâmplă...
Da, mi s-a intamplat, dar nu mi-a furat nimic in afara de timp si atentie.
http://www.catroll-art.co.uk/images/shit_happens.jpg
Da... Era cea mai buna prietena a mea si ma inlocuit cu alte fete si ca motiv imi spunea ca nu suntem dee aceeasi varsta si ca vreau sa stau mereu cu ea....si ne. cunoastem de 4 ani
Pai eu cand am zis ca mi-a furat totul, nu ma refeream la materiale!
Ah, oke. Eu sunt de parere ca viata merge inainte, cu sau fara "cel mai bun prieten". Nu mi se mai pare mare paguba sa pierd un asa-zis "prieten". din moment ce a plecat, inseamna ca imi e mai bine fara el si ii multumesc ca m-a facut sa realizez ca eu pot si fara "sprijinul" lui.
Timpul trece, prietenii raman... doar daca au fost vreodata acolo.
anonim_4396 întreabă: