| Utilizatoare123 a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata sa va placa fizic o persoana, dar cand o sarutati, sa nu simtiti ABSOLUT nimic? Practic, sa simtiti doar o chestie uda care se misca. (limba) laughing

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, pentru ca nu m-am sarutat niciodata cu ciudati, sau neaveniti, fara sa am sentimente puternice.

| Alexandru3131 a răspuns:

Mie mi-i s-a intamplat sa fac si sex cu o femeie, si sa nu simt nimic deosebit. O faceam pentru ca voia ea mai mult, insa pe mine ma plictisea cand imi dadea de inteles ca iar voia. Si simteam asa doar din cauza ca ea doar atat voia, iar eu am pus candva suflet pentru ea, iar ea nu a apreciat. Dimpotrivă, niciodata nu i-a pasat de emotiile mele.

| Utilizatoare123 explică (pentru Alexandru3131):

Imi pare rau ca ti s-a intamplat asta. Data viitoare, sa alegi pe cineva mai dragut happy stiu cum se simte o pasiune. Dar intr-un final, ne face rau daca ii dam curs si nu e reciproc. trebuie sa stii clar dinainte ce vrea persoana.

| Alexandru3131 a răspuns (pentru Utilizatoare123):

Nu e vorba de pasiune, ci de faptul ca voiam o relatie. Nu imi plac aventurile. Desi, intr-un final, mi-a recunoscut ca, voia doar sex. Am crezut ca are niste principii, mai ales ca femeie.
Iti mulțumesc pentru consolare. Apreciez.
Imbatranesc. Acele "dati viitoare" o sa fie tot mai rare sau deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Eu cand faceam sex cu femeile hetero.