Dada mi s-a intamplat Sincer nu prea stiu cum sa descriu e ceva magic :X:X Cand am vazut-o pentru prima data am inceput sa am fluturasi in stomac sa devin brusc foarte fericit sa o vad ca pe un inger de fiecare data cand imi zambeam ma roseam si mi se umplea sufletul de caldura Inima imi batea foarte tare si simtean ca plutesc :X:X In urmatoarele zile gandul mi-a fost doar la ea nu puteam manca nu puteam face nimic fara sa nu o am in minte... ce sa mai zic eram indragostit inca sunt o iubesc enorm de mult si se pare ca si ea a simtit la fel cand m-a vazut eu inca retraiesc acele sentimente desi suntem de 8 luni impreuna :X:X Ce simti nu poti descrie e ceva magic! Sper sa te fi ajutat
Am simtit sageata. Nu mai stiu exact unde a intrat, dar a fost sageata. E PUR SI SIMPLU IUBIRE. Nu am un raspuns complex, pentru ca e doar IUBIRE. Nu trebuie sa fac o compunere pentru limba romana incat sa folosesc epitete sau metafore. Tu ce ai simtit? :3
Poate nu m-am exprimat bine cu cuv. ´complex ´! dar merge...´ Momentan´ nu m-am indragostit la prima vedere. Dar poate o sa se intample. :d Si am vrut sa vad cum s-au simtit alti cand li s-a intamplat!:* Si cred ca este ceva chiar dragut sa te ´indragostesti la prima vedere:*´
Buna,
Intr-adevar te poti indragosti dar sa nu fie iubire, in general numai o atractie fizica care se intampla cam des si pe care nu putem s-o asemanam cu iubirea.
Insa trebuie sa stii ca iubirea este atunci cand aveti aman2 sentimente reciproce, nu ajunge sa-ti placa numai tie ci si lui de tine.
Daca asta se intampla atunci sigur e iubire!
Asa cum si tu vrei sa auzi experienta altor pesoane, nici eu nu mi-am gasit perechea dar mereu m-am indragostit de baieti chiar si acum am un baiat la care habar n-am cum sa-i atrag atentia bine asta sigur nu e iubire!
Nu vreau sa te descurajez dar este foarte greu sa-ti gasesti sufletul pereche, la inceput ( prima vedere) incepe sa-ti placa de cineva fizic ( cum arata) dupa daca mai comunicati, si el simte ceva ceva pentru tine, poate sa se transforme in iubire.
Iti doresc bafta!
pa, pa
Mutubal întreabă: