Ce treaba are lumea si de ce trebuie sa tina cont ei de gura lumii?
Si asa, gura lumii n-o poti inchide niciodata!
Sa isi vada de dragostea lor frumoasa si sa nu se uite la amanuntele exterioare!
Important e cum sunt unul fata de celalalt, de aici se umplu cu puterea de a rezista la orice, inclusiv la comentariul vreunui redus mintal care i-ar putea privi ironic!
Dragostea primeaza!
Lumea intotdeauna o sa vorbeasca pe la spate; p. Lumea e rea dar gura lumii nu trebuie ascultata. daca cei doi se iubesc nu este nici-o problema si nu trebuie sa asculte de ce zic restul.
Ce treaba ai cu lumea? ea o sa vorbeasca oricum, sti cum e gura lumii nu o astupa nici pamantu`.Eu zic sa stai linistita daca pe tine nu te deranjeaza.Nu poti acum sa nu mai iubesti un om ca te barfeste lumea.
Iubiti-va mult!:X
Dar nu conteaza ce zice lumea daca cei doi se iubesc enorm nu ar trebui sa le pese de ce zic oamenii..si nu conteaza daca e mai mic baiatul sunt multe cupluri asa..sa nu renunte la iubirea lur de gura lumii
Logic ca nu daca se iubesc asta conteaza si chiar daca unii o sa mai vorbeasca prostii einu trebuie sa le asculte.important e sa se iubeasca
Daca nu esti influentat/a de factori externi si nu dai curs vorbelor, sentimentul de ciudat sau complexat nu apare.Parerea mea ca baiat este ca e bine sa ai o fata putin mai mare, din motive prorpii, iar, daca tot se vorbeste in cazul asta stii ce pot zice?"iauite frate ce iapa are ala, pfffff ce tare-i tipa" totul ce am zis e in sensul bun.Eu zic ca iesi in evidenta. Daca se iubesc cu adevarat restul numai conteaza.Nu exista nicaieri o limita de inaltime.Trebuie sa fii ok, dezinvolt si fara complexe.
Da am vazut fata la 1.92 si el 1 60 se indoia de spate sal tzuce super penibil inver merge, cai normal, da asa...
Am vazut tip de 2 metri ( nu exagerez) cu o tipa de 1.55 sa nu zic pana unde ii ajungea aproximativ... ca in orice alt detaliu extremele... duc spre erodarea coeziunii. in timp unu devine frustrat si totul se strica.
Eu am 1.92 si colega de 1.50-55 stiu pana unde vine da asa mica tot draga mi >
Ia o pereche celebra de exemplu fosta pereche Tom Cruise si Nicole Kidman..de aia nu se simteau ei bine? conteaza cum te simti in cuplu cand iubesti iubesti si cand ti-o spune toata lumea ca e asa sau invers tot iubesti. Daca incepi insa sa consideri asta un defect inseamna ca ai o problema cu dragostea. poti sa traiesti langa un partener pentru nca si pentru ca si pentru ca...
Daca te vei intalni cu mine pe strada si va voi vedea, sa stii ca nu am nicio treaba cu asta. Daca voi nu aveti nimic impotriva, eu de ce as avea?
As vrea sa va dau funda la toti. pakat k nu imi perminte TPU, va multumesc, cei doi se iubesc foarte mult si am zis sa va cer o parere, multumesc tuturor! :* va pup
Mutubal întreabă: