anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi se pare in regula ca o fata sa ramana peste noapte la prietenul ei, cu care are o relatie serioasa de aproximativ o luna, care evolueaza incet, cu acordul ambilor parteneri, acestia fiind majori, avand in vedere ca fata respectiva nu doreste sa aiba inca relatii sexuale? Partenerul nu a adus vorba si nici nu a batut vreun apropo in acest sens, ci doar i-a spus fetei ca daca doreste, poate ramane si peste noapte la el (acestia locuiesc in orase diferite).

Intrebarile in legatura cu care as dori sa citesc o parere sau un sfat:

1. Credeti ca va exista o incercare in ceea ce priveste sexul din partea lui?
2. Este prea devreme ca acestia sa doarma deja impreuna?
3. Dupa cat timp vi se pare in regula sa existe relatii sexuale intr-o relatie ce se doreste a fi serioasa?

2 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Relatie serioasa de o luna? Imi vine sa ma scarpin. Daca erati de 5-6 luni impreuna, mergea sa spui asta; dupa cateva saptamani abia de-l cunosti cat de cat. Lasand asta la o parte, eu personal n-am o parere buna despre relatiile la distanta. Din experienta iti spun ca daca problema asta nu se rezolva in scurt timp, poti sa-ti iei adio. N-ai cum sa cunosti un om, vazandu-l doar o data la nspe zile/saptamani. Iar ochii care nu se vad se uita. Ala poate oricand sa-si gaseasca o fata de la el din oras, si tu sa ramai cu buza umflata. N-ai cum sa-l verifici, nu stii daca el nu se mai intaleste si cu altele etc.

Si ca sa-ti raspund la intrebare: asteapta mai intai ca relatia sa devina serioasa (adica sa mai treaca cateva luni), si fa sex abia pe urma. Deocamdata nu poti vorbi decat despre un soi de prietenie, ce probabil s-a desfasurat mai mult in cadru virtual (internet, telefon), decat real.

| unknøwn a răspuns:

1. Depinde. De ce nu? Staţi în oraşe diferite. Nu te vede prea des. Măcar atunci când te vede să faceţi ceva. Doar nu vrea o relaţie cu o tipă în vaginul căreia trece mai des sângele(menstruaţia) decât penisul lui.

Sau poate să nu vrea, dar asta nu mai e relaţie. E joc de societate, cu măşti pe faţă.

2. Nu.

3. Totul ţine de mentalitatea celor doi.
Poate o relaţie în care de la prima întâlnire cei doi fac sex...să fie mai serioasă decât una în care fac de la a 7-a.
Totul ţine de voi.

De fapt, dacă analizez mai bine, nici nu-s astea nedumeririle tale. Dar eu răspund la întrebările pe care crezi tu că le ai. NU pe care le ai cu adevărat.