Da,poate munceste mult, poate are obligatii familiale, numai punand aceasta intrebare denota ca esti poseziva, il vei pierde daca continui in felul asta
Depinde... daca are servici sau multa treaba pe acasa poate ca da, daca nu are servici nu stiu ce sa zic...
Nu chiar. Dar acum depinde si de alte împrejurări. Sigur nu-l tine nimic serios ocupat? Stiu si eu, servici, învătat pentru permis auto, îngrijirea unui membru al familiei sau mai stiu eu ce?
Se spune ca mai rarut e mai dragut. Daca vorbiti foarte des,nu e nicio problema, cand va intalniti o sa va aratati dorul. Dar, nu e prea convenabil, pentru ca o sa va obisnuiti unul fara altul, si relatia o sa se strice.
Pai acum depinde ce treburi are si el acasa.dar totusi. daca prietenul meu ar sta la 2 km de mine..macar o data la 2 zile m'as vedea cu el.
Nu mi se pare normal, intre mine si iubitul meu sunt 15 km, si ne vedem aproape zilnic. pentru ca dorim sa ne vedem.
Sincer, nu mi se pare normal. Distanta nu e deloc mare, chiar si pe jos nu faceti mai mult de 20 de minute. Daca te iubeste cu adevarat, ar face orice sa te vada mai des, si e valabil si viceversa. Acum e vacanta si e o ocazie foarte buna sa va vedeti mai des. Poate astfel mai recuperati un pic...
Da, are mult de munca, insa vorbim destul de des, imi spune ce face, ce are de facut, si dupa cum spune el avem o sa avem destul timp sa ne vedem.
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: