Depinde cati ani are ea si de cat timp sunteti impreuna. Daca are macar 18 ani si aveti macar 18 luni de relatie, ar fi normal sa-si doreasca sa faca dragoste cu tine. Daca nu si-o doreste in conditiile astea, fie tu i-ai facut ceva rau, fie nu te iubeste. Daca nu indeplinestie conditiile zise, atunci e normal sa te refuze si ar trebui sa astepti pana la momentul potrivit.
Atata tip cat ea nu vrea, nu o forta! daca o iubesti cu adevarat, o vei astepta! dar nu ai mentionat varsta
Frate sunt in aceeasi situatie ca si tine) deci te inteleg.adica nu ma rog.doar incerc...usor.dar mereu refuza
Idem brigaela. unele fete cu toate ca iubesc nu sunt pregatite si majoritatea se tem de un sg lucru.sa nu va despartiti. fetele in general cred ca daca o vor face cu prietenul atunci el se va satura de ele si se vor despartii.asta e cea mai mare teama
Nu mai astepta ca te astepti pe tine degeaba si de ce ti-a prins slabiciunea cu rugatu la ea de acum tot ai sa te rogi la ea ca la icoane. fata se crede usa de biserica doar n-ai sa stai numai so plimbi si sa o pupi ca nu merge la infinit asta.
NU am 22 de ani mi-am pus o poza cu nepotica si data ei de nastere dar sa revenim la subiect nu spune-i vreau sa fac... cu tine e si normal nu o iub ok fa asa ceva...