" Mama din intamplare " + inconstienta asa suna mai plauzibil. Si cum spunea si @ioanadeea daca e un copil de 13-16 ani putem spune ca a fost " pacalita ", nu a stiut la ce riscuri se expune cand a avut un contact sexual neprotejat. Dar deja cand vezi o femeie in toata regula, spunand ca a ajuns mama din intamplare clar NU. Plus de asta sunt atatea mesaje informative in ziua de azi, net, reviste, din cand in cand la tv jj.
Nu, nu mi se pare plauzibil. Doar in cazul in care, fata a fost violata, doar atunci poti fi mama din intamplare. In rest, esti strict responsabil de ceea ce faci. Chiar si fetele astea de 12-13 ani care raman insarcinate, sunt si ele responsabile. Atata timp cat au creier, il folosesc. Si cu femeile, este aceeasi chestie, doar ca ele au mai multa experienta, asa ca...
Daca a fost violata de catre un bivol comunal, ce scuze se poate folosi?
Doar daca nu s-a protejat si nici nu i-a tras o palma la urangutanul care cu care a facut-o ca sa se protejeze, pot s-o numesc "Inconstienta care si-a distrus viata din vina ei".
Se intampla si la case mai mari, cum prezervativul are doar 85% garantie si doar conceptionalele iti ofera acoperire mai mare, cine stie ce se poate intampla si iese un bebe frumos, chiar daca s-a folosit protectie.
Chiar daca esti "Mama din intamplare" si incerci sa te scuzi in fata lumii, un singur lucru n-as suporta, sa nu fie o mama buna pentru copilul ala.
Nu. Nu poti fi mama din intamplare.Pt ca acea fata e constienta la ce riscuri se expune si totusi nu se protejeaza.
Nu,nu poti sa-mi spui ca "mama din intamplare" a aflat ca va fi mama doar cand a nascut.mai ales ca exista acces la atat informatie in ziua de azi...
Depinde daca e copila DA dar daca e femeie matura si trecuta prin viata NU prea mi se pare.