| Cosminel1192 a întrebat:

Vin si eu cu o problema mai delicata cu prietena mea.

Nu stiu ce sa fac,nu imi este bine nici cu ea dar nici fara ea. Chestia este ca nu ma mai simt atras de ea,nu mai simt ca o iubesc ca la inceput, nu ma mai simt bine in relatie dar nici nu stiu ce sa fac, sa ma despart de ea sau nu. Ea ma iubeste pe mine, si despartindu-ma de ea nu vreau sa o fac sa sufere. Problema este ca suntem si in acelasi liceu. Chiar nu stiu ce sa fac.

3 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Daca vrei sa fii in continuare cu ea,sa o iubesti si altele,comunicati. Spune-i ce te deranjeaza,ce ai vrea sa se schimbe. Daca nu o mai iubesti,nu mai continua relatia asta,pierdeti timpul degeaba, ii prelungesti suferinta. Toate lucrurile au un sfarsit, trebuie sa intelegeti asta, si sa o rezolvati frumos, sa ramana loc de "buna"

| AliinaSomerhalder a răspuns:

Am patit si eu la fel cu iubitul meu, simteam ca nu-l mai iubesc, nu-mi placea cand ma saruta, ma enervam din orice facea etc etc... Pana la urma i-am spus sa ne despartim si i-am spus si de ce. A suferit foarte mult cand i-am zis si a zis ca nu vrea sa ne despartim. I-am spus sa luam macar o pauza, fara sa vorbim la telefon, deloc si sa stau asa cateva zile sa vad daca imi lipseste ai dupa 2 zile deja imi era dor de el. Ne-am impacat si acum suntem mai fericiti ca niciodata. Poate ca iubita ta a facut in ultimul unele lucruri care tie nu ti-au placut si pana la urma s-au adunat multe si aceste lucruri te-au facut sa te racesti de ea asa cum am patit eu. Daca simti totusi ca inca o mai iubesti incearca sa ii spui si luati o pauza, daca te iubeste o sa fie de acord, daca nu ii spui sa va despartiti. Nu poti sta langa o persoana doar ca nu vrei ca ea sa sufere in caz ca v-ati desparti. Succes :*

| AdelaAde7 a răspuns:

Daca nu mai simti nimic, e mai ok sa fii sincer si sa-i spui ca nu mai e la fel si ca nu prea mai are rost sa iti pierzi timpul asa. E ok ca te gandesti si la ce simte ea, dar ar fi mai bine sa te desparti de ea decat sa o tii asa si sa devii rece si distant, o sa sufere si mai mult si nu poti sa fi cu ea la infinit in felul asta, ar fi mai bine sa fi sincer si direct, o sa treaca peste, ii va fi greu un timp dar va reusi sa treaca peste, toate trec. Poate la un moment dat, ai ajunge sa o si inseli, deoarece cauti "fericirea" in alta parte si atunci ai rani-o de 10 ori mai mult. Eu zic sa pui punct.