| juninho07 a întrebat:

Vineri la scoala m-am certat cu prietena mea, am injurat-o, recunosc a fost un gest urat si acum mas spanzura. Dar motivul pentru care am injurat-o a fost pentru ca m-a lovit tare cu pumnu la pct. sensibil, la scoala ea a venit a inceput sa planga sia cerut scuze dupa aia a inceput sa ma sarute, sa ma ia in brate, iar eu nu am iertato. Acum regeret enrom

Cum fac sa ma ierte pentru ca am respisno? Va rog mult i-am dat un sms a zis ca ma iarta dar nu stie ce sa zica daca mai suntem impreuna sau nu. Ce sa fac va rog mult din suflet sa ma ajutati. Cum fac sa ma impac cu ea? Oare ma va ierta? O iubesc mult

11 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Aşa cum orice fată e considerată îndreptăţită să fugă (să se despartă) la orice violenţă fizică, la fel consider că şi tu ar trebui să o trimiţi la plimbare!
A dat o dată, o s-o facă şi a doua oară, şi a treia oară şi tot aşa!
Alta!
Sunt 4 femei la fiecare bărbat! Nu uita asta!
Tu trebuie s-o ierţi nu ea pe tine! Ea trebuie să stea în genunchi s-o ierţi că te-a lovit!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Just. a. tear: Adică dacă ţie prietenu' îţi dă o palmă tot el trebuie să te ierte pe tine?!
Dacă aia de zice el că e "prietena lui" (eu n-aş mai considera-o aşa nici în 473284932789 de ani) îi dă una în ouă atunci tot el e vinovat şi să ceară iertare?!
Ei uite de-asta sunt bărbaţii misogini şi vă obiectifică stimate domnişoare!

| nobody_9468 a răspuns:

@kongeriket- cum el sa o ierte?
Ea si-a cerut scuze, acum este randul tau. Dar sa o injuri... e lipsa de respect, daca e genul de fata care nu-i calci pe orgoliu nu te va ierta decat daca te iubeste cu adevaratwinking.
Spune-i ceea ce simti si poate te va ierta.Eu l-am iertat pe prietenul meu cu conditia sa ma ierte si el pe minelaughinghee hee. L-am santajat, pana la urma amandoi sunteti vinovatihappy.

Bafta.

| anonimaa a răspuns:

Uite daca si ea stie d TPU ii poti arata ca iti pasa chiar foarte mult aratandu-i cea ce ai scris si raspunsurile noastrewinking sunt sigura ca va fi impresionata de faptul ca faci atatea eforturi pentru voi ca si cuplu:* te poti duce la ea cu un buchet de flori sau macar ceva simbolic care s-o inmoaie si sa-i arate dragostea pe care i-o porti spune-i ceva frumos si incearca s-o saruti daca nu te va rfuza e semn bun daca da nu trage concluzii pripite dar nici nu exagera incercand s-o saruti din nou... cere-ti scuze pentru comportamentul tau necontrolat si spune-i ca oricare baiat in locul tau ar fi facut la fel
succes maxim pup botoghina16:*

Răspuns utilizator avertizat
| laugh a răspuns:

Pai daca inca te mai iubeste o sa fii cu ea din nou? Dar poate ti-o fi dat pumnul ala asa la "misto" ...nu trebuia sa o injuri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca de lanervi si de la durere tiau iesit singure vorbele din gura.incerca sa ii arati prin fapte cat de mult o iubesti.deschideti inima si indeplinestei cateva dorinte care zac in sufletul ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ar fi bine sa faci ceva care sa o impresioneze, de genul. urmareste-o pe strada cu un trandafir, la colt va intalniti, ii dai trandafirul si ii spui "iarta-ma!" si pleci.sa mai ai trandafiri lande-mana, si la urmatorul colt, ii tai iar calea, si ii zici: iarta-ma!
si asa faci la vreo doua, trei colturilaughing
multa bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ops! nu am vazut ca ai rezolvatblushing dar totusi, ar fi un gest frumos sa ii faci surpriza cu trandafirii.de data asta o saruti la fiecare colt, nu ii mai spui"iarta-ma!"laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa incerci s-o lasi in pace cateva zile si daca chiar te iubeste ea iti va simti lipra si va incerca sa va impacati nu-ti face probleme

| juninho07 explică:

Va multumesc mult am rezolvat, m-am impacat cu ea :X va multumesc mult