Sa nu ai emotii si sa fii tu insuti, in cazul in care vei fi emotionat risti sa nu ai o erectie prea eficienta. Incearca sa creezi o atmosfera cat mai romantica cu ceva muzica in surdina si lumanari parfumate apoi fa-i un preludiu fetei sa se poata umezi putin (atingeri in zonele intime, saruturi etc) si de aici restul vine de la sine. Nu uitati de prezervative
Ai vazut filme romantice,ai vazut filme de dragoste,uita filmele xxx daca ai vazut si asa ceva si axeaza-te pe mangaieri usoare,oriunde.Din reactia fetei vei intelege ca esti pe drumul cel bun.
Si nu mai fii atat de stresat si innebunit,toti barbatii au trecut prin asta,fara probleme!
Inteleg ca esti nelinistit,e un moment crucial pentru tine si doresti sa te achiti cat mai bine de el,dar nimeni nu va fi acolo, langa tine si in pat teoria dispare, in fata practicii!
Ai mai intrebat si acum cateva zile, vezi din nou raspunsurile de acolo, linisteste-te si lasa-te in voia simturilor si a instinctului!
http://www.tpu.ro/......o-s-o-fac/
Iti spun eu ce sa faci: NU te stresa. Crede-ma, e foaarte important. Un barbat emotionat, e pe jumatate impotent Stai calm, fii sigur pe tine si totul o sa mearga ca pe roate. Restul se invata.
Eu mai bine te-as sfatui ( atat pentru tine, cat si pentru siguranta ta) sa nu o faci deloc.
Stiu ca este varsta, dar o sa pierzi tot ce ai mai de pret-inocenta si asta numai pentru cateva placeri.
De fapt, poti spune chiar acum ca NU vrei si NU vei dori. Te vei simti jalnic, dar vei primi intarire de la Dumnezeu.
Pentru a ne inmulti, Dumnezeu i-a binecuvantat inca in Gradina Raiului pe protoparintii nostri, insa El nu a spus "desfranati-va".
BIne-zis. "Barbatul face treaba in mare parte", dar de ce trebuie ca un barbat care se respecta sa inceapa inca de pe acum si sa se simta prost si sa piarda foarte mult printr-o relatie sexuala cu o fata ( CARE nu vreau sa par misogin, dar din cate ai spus, oricand te-ar putea parasi si apoi vei fi lasat de izbeliste).
Iubirea adevarata, fara interese sau pe alte lucruri materiale se intemeiaza pe inocenta, bucurie...
Http://www.youtube.com/watch?v=XkcTBSIS0M0
Asculta si aceasta melodie si poate te vei razgandi. Gandeste-te ca renunti la ceva foarte de pret!
Viata nu se rezuma deloc la sex.
liliana77any întreabă: