Omul doreste inconstient tot ceea ce n-are. N-ai de ce visa ceva ce deja posezi. Faptul ca te enerveaza, deja implica o conexie emotionala. Daca o sa-l vezi mai rar, probabil o sa dispara. Spune-i la prietenul tau sa nu-si mai aduca toti prietenii cand e cu tine.
Pai aici depinde de tine Daca e sau nu nimic de facut.
Crezi ca poate fi ceva de facut atata timp cat e prietenul iubitului meu? Ma mint de ceva timp ca trece. In fine, sunt alte probleme mai mari pe pamantul asta
Pai depinde de sentimentele tale pentru actualul prieten. Si eu am patit sa ma indragostesc de prietena unui tovaras. culmea ca si ea era in limba dupa mine ) (Acum depinde de tovaras, daca e unu cu care te intelegi nu merita sa ii faci asta dar daca e unu care iesi odata pe an cu el la o bere nu conteaza )
Imi iubesc prietenul, suntem impreuna de aproape un an, dar inainte, celalalt mi-a spus sa iesim(dar el era cu o prietena de a mea, si am fost certata cu ea
) nu s-a intamplat nimic intre noi. Total drama.
Atunci nu dezamagii baiatul cu care esti . Nu merita, daca nu il mai iubesti il lasi pur si simplu fara sa il inseli. Succes si ai grija de decizii iei pe viitor