Da, fără cuvinte. Dar cu ce ar ajuta dacă s-ar inversa rolurile? Să presupunem că ei rămâneau împreună, nu tot așa era dacă își pierdea ea vederea, iar el avea grijă de ea?
Cred că e mai mult de atât totuși, nu cred că el mai avea pentru ce să trăiască, este un sentiment care nu are explicație, dar e dureros...și să nu uităm că ea a avut parte de tragicul accident în locuința lui. Și asta l-a afectat și mai mult...
A iubit-o, a renunțat la tot pentru ea, a vrut ca ea să fie fericită, deoarece cu el nu se putea. Puține persoane vor înțelege „gestul" lui.
I-as fi alaturi daca era sa fie dar cum nu mai e cazul si am lacat pus la usa nimeni nu poate sa forteze incuietoarea ca sa isi uneasca firele cu sufletul meu, ca sa fie cu mine vreau sa zic
Emotionant -Nu stiu cati ar renunta la Vedere pentru persoana iubita.NU stiu daca a fost ok sa renunte la ambii ochi dar e ceva foarte touching.
Pai in primul rand, atunci cand iubesti tot ceea ce conteaza pentru tine e sa vezi persoana de langa tine fericita si desigur ca ai face orice sa ii daruiesti ce e mai bun, desigur eu aici vorbesc in numele meu, ce inseamna pentru mine iubirea. Pentru altii poate inseamna altceva dar pentru mine asta inseamna.Atat timp cat persoana de langa mine e fericita si eu sunt fericit.
anonim_4396 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: