| Nemessys a întrebat:

Voi ati accepta sa fiti intr-o relatie cu o persoana care are deja un copil cu altcineva?
L-ati creste si l-ati iubi ca si cum ar fi al vostru?

30 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand accepti sa ai o relatie cu o persoana si o iubesti, o iei cu bune si cu rele, cu copil sau fara. Conteaza sentimentele pe care le ai.
Sunt mame si tati vitregi, ca sa zic asa, care ii iubesc pe copiii iubitei/iubitului mai mult decat o fac parintii biologici happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.N-as fi in stare niciodata sa-l iubesc.

| HazelEyes77 a răspuns:

Eu zic ca da as putea deoarece imi plac mult copii. Si mai ales sa fie al omului pe care il iubesc!

| mihai69 a răspuns:

Desigur. Chiar asta fac de ceva vreme încoace.

| ShisuiUCH a răspuns:

Iubirea este ceva ciudat, si cred ca o iubire puterinica pentru o persoana te poate face sa-i accepti si pruncul

| ROB3RT89 a răspuns:

Sa cresc copilu altei persoane? Ce ar mai fi laughing
Sunt multi care se baga in relatii de genu.
Pana la urma fiecare e liber sa faca ce vrea.
Sper ca la tine e o pura curiozitate si nu astepti niste sfaturi sau pareri dupa care sa te ghidezi!

| Necunoscut112 a răspuns:

În alte ţări e o mândrie să creşti frumos copilul altcuiva. La noi e o ruşine... Oameni de, limitaţi în gândire, frustraţi şi needucaţi.

| Nemessys explică (pentru ROB3RT89):

E doar o curiozitate. happy

| Bacemi a răspuns:

Da, atâta timp cât relația funcționează și nu e o mutilare constantă a sinelui fiecăruia. Dacă am suficiente motive pentru care să o admir și mă atrage prin felul ei de a fi, simt afecțiune pentru ea, automat o voi accepta ca un întreg, nu doar părțile care îmi convin mie. Numai că aici e mult mai ușor în teorie decât în practică. Interacțiunea a două energii e o chestie destul de dificilă și mult mai probabil una o anulează pe cealaltă la un moment dat. E greu să poți să păstrezi acel spațiu între parteneri sau să conviețuiești făcând un mare borș din ce ești tu și ce e partenerul și ce ar vrea el să fii tu. Am relaționat până acum cu trei mame și e un teren destul de delicat. Da, nu l-aș putea iubi pe acel copil CA PE PROPRIETATEA MEA. așa cum iubim majoritatea azi. Însă acesta e un pas extraordinar spre adevărata iubire, dacă ești capabil să îl faci.
Gandhi spunea o chestie similară referitor la un moment din lupta pentru putere dintre musulmani și hinduși. Un hindus a venit în genunchi la el spășit și se căia amarnic pentru că nu mai are sufletul curat, a ucis un bărbat. Și cum va putea el trăi împăcat știind că acel bărbat care a murit era tată, avea un fiu. Gandhi i-a spus simplu și sec: Nu e totul pierdut. Fiii tu tatăl acelui băiat. Dar dacă vrei să îți arăți cu adevărat căința crește-l ca pe un musulman, în religia lui.

| Freya1 a răspuns:

Nu stiu si poate dor cei care au trecut prin asta pot sa stie.
Dar poate trebuie sa ne gandim un pic si invers: Daca noi am avea un copil cu altcineva ar trebui sa nu ne mai ia nimeni niciodata?

| DenisaNicoletaG a răspuns:

Ce ganduri ai, @Nemessys? laughing

| Nemessys explică (pentru DenisaNicoletaG):

? straight face Doar intreb wtf? rolling on the floor

| peperonies a răspuns:

Nu as creste copilul altuia.

| Andreeeeeeeea2000 a răspuns:

Iti raspund cu alte intrebari:
1. Ce vina are copilul respectiv ca născut într-o familie dezbinata sau ca părinți i s-au despărțit? Dacă el e mărisor poate crede că are si el o parte din vină ca părinții nu sunt împreună.
2. Daca părinții tăi s-ar fi despărțit si ai fi ajuns sa convetuiesti cu concubinul unuia dintre părinți care sa nu te accepte si de iubit sa nu încapă vorba cum te-ai simți?
Nu lua comentariul meu in nume de rau tu fa ce crezi ca e mai bine pentru tine dar sa nu faci un copil nevinovat sa sufere.
Cine stie poate o sa va apropiati si ai sa ajungi sa il iubesti cat de putin.

| CleanHeart a răspuns (pentru Andreeeeeeeea2000):

E a doua oara cand spune ca a intrebat din curiozitate, ce nu ai inteles?

| CleanHeart a răspuns:

Da as accepta doar ca intr-un fel ma bucur ca nu sunt pusa intr-o astfel de situatie iar daca eram pusa si tineam cu adevarat la baiat iti dai seama ca tineam si la copil.

| Andreeeeeeeea2000 a răspuns (pentru CleanHeart):

Are avocat? am vorbit cu tine?
O seara buna!

| RAY a răspuns:

Eu nu as accepta nici o relatie man

| Nemessys explică (pentru RAY):

De acord cu tine xD (y)

| RAY a răspuns (pentru Nemessys):

Man tu esti inca tanar ai sanse mari sa ai sotie, copii, eu numai cred in asa ceva, as putea face un album de muzica in care sa explic motivele, cate am si toate vin din inima ca niste sagetii

| Nemessys explică (pentru RAY):

Eu nu merg pe vorba,, ce fata o sa se uite la mine?" Sau ca nu o sa gasesc una...
Doar ca vreau sa raman singur. nu vreau asa ceva. Mai ales,, generatoare de sunete". Ca asa-i numesc eu pe plozii aia la care nu le mai tace gura. Si sincer nu am chef de asta. -_- Si mai ales cu relatiile. straight face Oricum la chestiile astea exista si parti negative. Si nu am chef de ele.

| Ryumex a răspuns:

Sincer depinde, nu prea dar dc nu big grin
Oricum nu ma incurc cu asa ceva big grin

| Ryumex a răspuns (pentru Nemessys):

Atunci ce rost mai avea sa pui o intrebare ca asta, cand tu nici nu ai de gand sa ai macar vreo relatie?laughing
Si ce ai tu cu "plozii, generatori de sunete"? rolling on the floor
Frate toti am fost asa ce nu e bine?
Invatati sa va puneti si in locul altuia, mai ales cand e vorba de copii, de ce sa fii rau? Toti am trecut pe acolo...Trebuie sa fim mai intalegatori, alfel ramanem niste ignoranti fatarnici si nu e de bine.
Si cand il aud pe ala de mai sus, domnul GAY cu "man" si "inca esti tanar" ma ia rasul...omul se crede invarsta sau matur dar si-o cam ia rau de la viata.

| Nemessys explică (pentru Ryumex):

1. Curiozitate.
2. Stiu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde dacã femeia si-a lasat sotul nici Gand, daca el a lasat-o pe ea si imi place de ea as accepta.

Femeile singure cu un copil sunt cancer
Foarte putine sanse sa accept asa ceva

| relativsausigur a răspuns:

Nu conteaza absolut nimic din experienta de viata a unei persoane, atat timp cat experienta prin care a trecut e de inteles / justificata, in ochii tai.
Tu nu stai cu o persoana in functie de experienta de viata pe care a avut-o, alea sunt trairile ei, viata ei, care a fost asa cum a fost, cu bune, cu rele.
Sa iubesti copilul altuia depinde de personalitatea ta, de emotiile tale, daca poti.
Unii oameni adopta un copil, cand isi doresc unul si nu-l pot avea, deci iubesc copilul biologic al altuiva, pentru ca sunt genul ala de oameni care pot asta.
Daca nu il poti iubii ca si cum ar fi al tau, poti cel putin sa te atasezi de el, sa il respecti, si sa il protejezi, pentru faptul ca e o fiinta umana care prin circumstante e intrata in viata ta.
Degeaba ai intrebat aici asta, pentru ca fiecare om ti-a raspuns in functie de cum e el, depinde de tine, de cum esti tu.

| xseven7 a răspuns:

De ce să nu? este doar un copil nevinovat.

| SkandallKamataru a răspuns:

Omor copilu'.

| RAY a răspuns (pentru Nemessys):

βℓøødý intrebal cum imi iau rau de la viata?