| alfons2390 a întrebat:

Voi aveti cu cine face sex? Eu nu am si trebuie sa fac singur, mi se pare cam deprimant dar asta e, viata merge inainte.

44 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da, am si am avut mereu până la vârsta mea.
Dar dacă nu incerci să lupți puțin in viața asta, e posibil să o faci singur până mori.
Deci ieși la luptă, nu dezarma, fiecare iși are o parteneră, mai devreme sau mai târziu.
Fie ea o aventură sau ceva de lungă durată.

| ania a răspuns:

Cauta o nevasta, sigur te va ajuta.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

E selecție sexuala, fetele fac sex cu cei mai frumoși bărbați restul o fac pe banii

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru RAY):

Da mă fix....mai există si excepții. Acuma daca tu ai avut norocul ala aia e

| RAY a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Femeile stau cu tine până dau de cineva mai bun ca tine

Hai sa acceptăm că există și excepții
Eu sunt cu iubitul meu de 4 ani. Nici nu m-am gândit sa merg cu altul. Avem certuri, le rezolvăm. Amândoi suntem adulți. El e primul și eu sunt prima la el în orice sens. Nu câștigă mii de lei, nu e cel mai fit om de pe planetă, dar eu vreau sa raman cu el si sa am o familie cu el si asta se si întâmplă. Niciodată nu m-am gandit oare cum ar fi cu altul sau hai sa il las sa orice chestie de genulAcum... poate eu sunt asa fiindcă mama și tata nu sunt un cuplu strălucitor și eu vreau ca relația mea cu iubitul sa nu fie ca a lor. Dar eu știu sigur ca vreau sa rămân cu acest bărbat fiindcă prefer sa rezolvăm problemele, decât sa arunc totul pe geam...crezi,nu crezi, mai exista fete/femei de genul. Da, e mai rar dar existăm.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru RAY):

Tu excluzi dragostea.
E motivul pentru care o fata/femeie ramane langa tine in ciuda defectelor tale.
Singurul mod de a pierde o femeie indragostita este comportamentul indoielnic, nu fizicul.

| DenDenX a răspuns (pentru RAY):

Ray,băiatule nu ar trebui sa gândești așa eu nu ți-o spun cu răutate dar ar trebui sa te duci și să te vezi cu femei
Nu ai văzut bărbați mai urâți care chiar s-au însurat? cum adică să fie o selecție

Îți dai seama că mai sunt și femei de alea ușoare dar eu cred că tu nu mai de alea ai întalnit, îți dau un sfat mai caută am văzut multe din întrebatile tale am văzut cum gândești Man doar pune preț pe tine înca ești tânăr nu aștepta să te prinda 45 de ani

Gândește așa:

,, N-am găsit femeia potrivită" atât

Daca doar folosești aceasta scuză mi ajungi nicăieri

Eu nu știu cum arăți tu dar dacă tu te consideri urat ai ce sa faci în situația asta.

Nu o sa te iau cu de alea că fiecare e frumos în felul lui.dar pune niste preț pe tine du-te la sala, îmbracate mai bine Casual, Old Money. daca știi ce să iei nu e scump

Ce pot sa spun e că și întrebarile pe care le-ai pus pe site nu dai de înteles că ai fi vreun pro$t..deci înseamnă că ai ceva cap dar pur și simplu nu ai găsit persoana potrivită

Și cum spuneam mai sus daca crezi că nu arăți bine, investește în tine..eu zic că orice persoana poate arata macar de nota 7, care zic că e o notă bună pentru o persoana.

Acum nu o lua așa, știu că ești mai mare de cât mine cu mult.dar crede-mă că la această chestie nu ești înca experimentat..deci doar atât am de spus:

1.Nu ai găsit persoana potrivită

2. Daca chiar nu arăți bine, și în privința asta ești și tu de acord..atunci investește în tine bro

Acum cât mai poți, că dacă prinzi 45 de ani și totuși îți faci o relație o să fie mai greu cu întemeiatul unei familii.

Succes pe mai departe prin afara pe acolo pe unde ești tu și să nu iei sfatul asta ca pe o răutate
Ai grija de tine Bro.

| RAY a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Ce dragoste poate fii dacă nu există atracție fizică inițială? Femeile iubesc ceea ce posedă acel individ, când numai are ce oferi adio

| RAY a răspuns (pentru DenDenX):

Reveniți la realitate și lăsați poveștile

| RAY a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Daca dai peste unul mai frumos vei fii cu el

RAY, traiesti intr-o lume tare mica.
Iesi din cutia ta, incearca sa cunosti alti oameni, alte fete sau femei.

Lumea mea este realitatea pragmatică

Credintele tale iti creeaza realitatea in care traiesti.
Asadar, nimeni nu te poate contrazice.

Nu-mi pasa de cum is alții. Eu mi-am ales partenerul si gata

Pragmatismul nu e credința

Credinta (belief) in sensul de ceea ce crezi tu

Nu e credința ceea ce cred eu, e ceea ce este adevărat, aspectul fizic contează cine spune că nu e adevărat minte

Pentru tine e cum spui tu, RAY. Nimeni nu te poate contrazice.

Pai nu e adevarat?

Bro doar du-te să cunoști femei.

Nu o sa mai lungesc povestea. daca așa crezi tu e trebuie ta.dar nu e okk.

Și dacă totuși nu vrei sa cunoști..ar trebui sa gândești pentru viitor..nu mai știu câți ani aveai...35-36 parca...ce o sa faci pe la 60 de ani? Ce e mai bine? Sa stai pe la centre de bătrâni? Prin spitale? Sau sa fii cu familia ta? sa fie aproape de tine.

,, La Familia es todo"

Faci ce vrei dar pe viitor o sa regreți. când o să ajungi singur.și fata puteri.

Încă o dată nu o zic cu hate..ai grija de tine. încă ești destul de tânăr..nu i okk să te joci așa la vârsta asta

Sănătate

Și scuze pentru greșeli da mă cam grăbesc. sper că înțelegi ceva.

| mihai69 a răspuns:

Eu fac singur chiar dacă am și cu cine. Una nu împiedică pe cealaltă.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pt ca nu pui corect problema.
Ai putea avea cu cine face dragoste, ai putea avea o partenera cu care sa faci mai multe in viata.
Daca te limitezi doar la sex...limitat ramai!

| Kufu95 a răspuns:

Lumea poate trăi și fără sex liniștită, dar îți dau un sfat când vezi o fată nu te gândi niciodată din prima că vei face asta, pentru că s-ar putea să ajungi să faci tot felul de gesturi deplasate, iar ea să te simtă și să vrea să scape de tine. O cunoști, vezi ce gândește o perioadă și după vezi dacă și merită să ai relație cu ea, că s-ar putea să nu îți placă de ea în realitate.

| Kufu95 a răspuns (pentru Gambler92):

Ți-am mai citit și alte răspunsuri de alte tale și sincer eu cred că ești doar un copil, ca dovadă că ai luat și avertisment. Chiar nu vă înțeleg, cum de nu vă uitați că vă faceți de râs. Nu te privește ce fac eu cu viața mea intimă. Dacă fac sau nu mă privește doar pe mine.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Iubit? De 4 ani. Acuma unii au noroc, unii nu

| D7Alina777 a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Dacă ai așa ceva ca fată, se numește ghinion nu noroc. El se referă la bărbați
Poate daca nu faci tu nimic și el face toate treburile și îți cumpără el ce ai nevoie, poate atunci ai, sau nici atunci

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru D7Alina777):

Ce gandire proasta aveti unii...nu e milionar, am crescut împreună, am luat casa cu banii noștri, nu banii lui...chiar e asa greu sa acceptati unii ca mai exista femei care stau pentru iubire si nu bani sau fizic? Cand l-am cunoscut eram amândoi in liceu si nici unul nu avea bani. Acum amândoi avem si daca te interesează eu primesc mai multi bani deci clar nu stau cu el pentru bani. Am crescut pur si simplu cu el pe orice plan. Acum avem propria casă si ne merge bine(din banii nostri nu ai lui)

| D7Alina777 a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Tocmai ce am zis, ai ghinion. Ieșeai mai rentabil dacă nu îl aveai. Altfel faci ce fac și toate prostituatele doar că pe gratis, că și ele fac asta da primesc bani și fără o problemă le cap deci au demiterea mai mare. Eu asta am spus că ai ghinion nu noroc.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru D7Alina777):

Io nici cum nu iau asta ca si ghinionhappy

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Nu o lua in serios. Atat poate ea: https://www.tpu.ro/......-motive-1/

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Mulțumeschappy

| MMP2000RO a răspuns:

Nu se pune problema de așa ceva fiind bărbat Apothi AroAce. Oricum sexul nu e o nevoie fundamentală, se poate trăi foarte bine și fără acesta. Nimeni n-a pățit ceva rău din lipsă de sex.

| EzSimple a răspuns:

Andreea Esca sau Calin Georgescu

| Florincristi20 a răspuns:

Daca nu vor femeie ca sunt selective materialiste și trafee de 2 lei încearcă cu baieti și vei reușii eu asa am făcut am văzut ca ele fug de mine toate și am încercat cu baieti și ei sunt mai buni ca o femeie probata de doua milioane de barbati ele asa sau obișnuit sa fie