| alfons2390 a întrebat:

Voi aveti cu cine face sex? Eu nu am si trebuie sa fac singur, mi se pare cam deprimant dar asta e, viata merge inainte.

10 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Lumea poate trăi și fără sex liniștită, dar îți dau un sfat când vezi o fată nu te gândi niciodată din prima că vei face asta, pentru că s-ar putea să ajungi să faci tot felul de gesturi deplasate, iar ea să te simtă și să vrea să scape de tine. O cunoști, vezi ce gândește o perioadă și după vezi dacă și merită să ai relație cu ea, că s-ar putea să nu îți placă de ea în realitate.

| darrio2007 a răspuns:

Da, am si am avut mereu până la vârsta mea.
Dar dacă nu incerci să lupți puțin in viața asta, e posibil să o faci singur până mori.
Deci ieși la luptă, nu dezarma, fiecare iși are o parteneră, mai devreme sau mai târziu.
Fie ea o aventură sau ceva de lungă durată.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pt ca nu pui corect problema.
Ai putea avea cu cine face dragoste, ai putea avea o partenera cu care sa faci mai multe in viata.
Daca te limitezi doar la sex...limitat ramai!

| mihai69 a răspuns:

Eu fac singur chiar dacă am și cu cine. Una nu împiedică pe cealaltă.

| RAY a răspuns:

E selecție sexuala, fetele fac sex cu cei mai frumoși bărbați restul o fac pe banii

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru RAY):

Da mă fix....mai există si excepții. Acuma daca tu ai avut norocul ala aia e

| annonimaaaa555 a răspuns:

Iubit? De 4 ani. Acuma unii au noroc, unii nu

| RAY a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Femeile stau cu tine până dau de cineva mai bun ca tine

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru RAY):

Hai sa acceptăm că există și excepții
Eu sunt cu iubitul meu de 4 ani. Nici nu m-am gândit sa merg cu altul. Avem certuri, le rezolvăm. Amândoi suntem adulți. El e primul și eu sunt prima la el în orice sens. Nu câștigă mii de lei, nu e cel mai fit om de pe planetă, dar eu vreau sa raman cu el si sa am o familie cu el si asta se si întâmplă. Niciodată nu m-am gandit oare cum ar fi cu altul sau hai sa il las sa orice chestie de genulAcum... poate eu sunt asa fiindcă mama și tata nu sunt un cuplu strălucitor și eu vreau ca relația mea cu iubitul sa nu fie ca a lor. Dar eu știu sigur ca vreau sa rămân cu acest bărbat fiindcă prefer sa rezolvăm problemele, decât sa arunc totul pe geam...crezi,nu crezi, mai exista fete/femei de genul. Da, e mai rar dar existăm.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru RAY):

Tu excluzi dragostea.
E motivul pentru care o fata/femeie ramane langa tine in ciuda defectelor tale.
Singurul mod de a pierde o femeie indragostita este comportamentul indoielnic, nu fizicul.