| Gaby212 a întrebat:

Voi cand iubiti pe cineva nu ramaneti cu parfumul persoanei respective in minte?
Eu eram cu un prieten prin mall si mi-a sugerat sa il ajut sa aleaga ceva pentru sora-sa (de ziua ei). Am intrat intr-un magazin (nu spun numele) si am inceput sa testam mai multe parfumuri de pe acolo...Cand la un moment dat am detectat mirosul ala.Mi-a trezit o groaza de amintiri, mai ales ca persoana in cauza nu mai e asa apropiata de mine...
M-a ravasit pur si simplu.

7 răspunsuri:
| MadalinG99 a răspuns:

Da, dar gandeste-te la momente rele petrecute cu acea persoana, la modul in care te facea sa suferi si felul in care profita de tine si astfel ai sa uiti happy

| Anonim1a1 a răspuns:

Da pentru ca se fac conexiuni in momentul in care simti mirosul creierul tau leaga acel miros cu anumite amintir. E o senzatie foarte placuta

| RoCkKiD a răspuns:

In varianta simpla, partea din creier care se ocupa cu mirosul este foarte apropiata de cea cu memoria. Asta e motivul pentru care anumite mirosuri pot evoca amintiri foarte intense din punct de vedere emotional.

Eu personal inca am probleme cu o anumita marca de sampon.

| RAY a răspuns:

Eu i simt mirosul de transpiratie si acum, de asta simt greata des, iubirea nu e sanatoasa ficatului

| Gaby212 explică (pentru RAY):

Haha laughing Nu, ea era mereu parfumata.

| RAY a răspuns (pentru Gaby212):

Ba folosea apa de toaleta )))))))))

| Gaby212 explică (pentru RAY):

Apa de parfum direct laughing