Salut!
Normal ca nu mai este ca la inceput.Este mai bun.
Dupa 10 ani de relatie cunosti corpul celuilalt, stii ce ii face placere si nu mai bajbai.
Comunicare esre cheia si in pat.Inca il mai indrum:mai tare, mai sus, mai incet etc.
Pentru unii da, pentru unii nu.
La mine este ca la început, dar pentru partenera mea nu prea. Se lasă rugată, din păcate.
Daca sexul e baza atunci vorbim de curvie, nu cred ca putem vorbi de 10 ani de relatie, sa fim seriosi, se dezvolta atasamentul, iubire si scade atractia fizic, se ajunge la ceva platonic
Ba,nu știu. dar la mine după aproape 4 ani s-au schimbat multe, nu o mai facem atat de des ( o data pe săptămâna, maxim de 2 ori)
Pai si o data pe saptamana e ok? Adica simti nevoia de mai mult?
Cat de important mai este sexul pentru tine? Dar pentru ea?
De fiecare data, o vad ca prima oara. Si de aceea nu pot sa ii inteleg pe cei ce se plictisesc de partenerele lor.
Nu e important, e mai important ca la inceput. Nu mai e ca la inceput, cand abia o cunosteam, e si mai si, avand stabilita o legatura de 13 ani. Din nou nu inteleg un lucru, cum pot lasa unii o relatie de ani pentru o noapte sau doar 10 minute cu altcineva. Cunoasterea partenerului aduce cu ea profunzimea relatiei, si atunci nu mai vorbim doar de sex, ci de mult, mult mai mult. Poate ca intelegi daca iti spun ca cel mai extraordinar lucru e cand si cum ma priveste ea in acele momente.
KatiMe27 întreabă: