M as ruga lui Dumnezeu, doar el este cel care ne intelege, si ne ajută, si credeti mă că am avut o viață grea.
Inteleg ca viata este plina de greutati si numai cei puternici ii fac fata. Pe ceilalti ii bate vantul!
As iesi cat mai mult, as cauta sa fiu in compania prietenilor, sa am activitati.
Asa uiti mai repede, si te distrage de la ganduri.
Am negat cea ce simteam pentru ea, apoi am urato nu a mers, apoi am incercat sa ma vad cu alte fete nu a mers, am renuntat sa neg ce simt pentru ea, am lasat ura am iertato pentru tot ce mi-a facut si m-a invatat multe pentru asta i multumesc mult, vb din propie experienta, nu as mai vrea sa se repete acea suferinta mai bine mor
Am trecut printr-o perioada dinasta si am trecut peste cu ajutorul prietenelor
In astfel de momente cel mai important e sa nu fii pesimist/a.Sa traiesti inseamna sa treci peste o multime de obstacole ce iti ies in cale de-a lungul vietii..aceste lucruri te ajuta sa devii tot mai puternic/a si mai rezistent/a in fata problemelor de acest tip si nu numai.Important este sa accepti ca viata nu este intotdeauna asa cum ne-o dorim sau speram noi sa fie..sa traiesti inseamna sa treci peste toate greutatile si sa ai in continuare puterea de a zambi.
Multumesc tuturor pentru raspunsurile voastre minunate. Va pup pe toti. :*
Noapte buna! :3
Te relaxezi! Eu ma duc in padure si alerg respir aerul de acolo si ma face mai bine incearca si tu!
As petrece mai mult timp cu prietenele/prietenii si i-as ruga sa ma trezeasca cand imi zboara gandul la acea problema.Si eu am trecut prin asa ceva, iar timpul petrecut cu prietenii m-au facut mai fericita...:*
anonim_4396 întreabă: