Nu am iubita. Probabil daca as fi avut i-as fi luat un animalut de plus si inca ceva in functie de inspiratia de moment.
Vad ca nu sunt eu unika de la care iubitul nu vrea cadouri
El nu vrea dar eu o sa-i iau o maimutica din plus ca asa il alint eu monita :-P
Paai. m`am gandit la un calendar cu pozele noastre. si. un plus legat de ziua asta. pentru ca le adora. si. un te iubesc si ajunge. nu?
Nu stiu ce e cu toate zilele astea...Pe 4 iunie este ziua internationala a sarutului, si se zice ca ar trebui sa ai pe cineva cu cine sa te saruti in ziua respectiva, apoi ziua indragostitilor :-s, nu stiu daca 2 persoane se iubesc nu au nevoie de cadouri sau de zi speciale pentru a sarbatori iubirea, ei sarbatoresc in fiecare zi...sau daca chiar vrei sa gasesti idei de cadouri dragute si romantice poti intra p site. u www.imaginelife.ro SUCCES
@alinaaaaa, in ce luna esti insarcinata?
Oricum sa-i dea Dumnezeu sanatate multa, iti doresc nastere usoara.Saluta-l p-ala micu' din partea meahihi
Nimic.nu am. oricum ziua indragaostitilor este ca halloween-ul. e fake si lame.si este furat de la americani.
pace!
Detest felul asta de a ne aminti ca avem iubiti/iubite(si o zic cu riscul de a-mi atrage antipatii pe-aici):atata pupaceala, atata zaharel, atatea inimioare cretinele.
N-ati vrea voi sa fie in fiecare zi ziua voastra, a cuplului vostru, mai bine? doar o data pe an sarbatorim ca ne iubim maxim?!
hai pupici-xoxo-moa-moa-va pup
Aaaaaa nimic
serios! suntem 2 persoane care nu dam 2 bani p cadouri sau asa mai departe... cel mai mare cadou e sa petrecem mai mult timp impreuna si avand in vedere ca ziua indragostitiilor pica duminica, presimt ca iar ne vom face "cadouri" [adica petrecem mai mult timp impreuna... (nu va ganditzi la prostii )]
gab0ru întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: