Adica mai bine ai o relatie cu una fara experienta dar pe care s-o formezi tu decat sa ii faci poftele uneia cu experienta care te joaca pe degete.
Uite asa apar intrebari pe TPU daca e ok ca un barbat de 20 de ani sa umble cu una de 13 ani. El intretine o copila de 13 ani, nu umbla cu curve de 18-20...
Mai bine stai cu o fata mai mica ca tine si care e cuminte, decat sa stai cu una de varsta ta si sa fie c***a.
Eu unu prefer sa stau cu fete mai mici decat mine nu pentru ca se lasa mai usor ci pentru ca am mai multe incredere...
Pai mai bine stai ca baiat cu o fata(pustoica), sa o faci sa te iubeasca, decat o curva care iti mananca banii!
Curve gasesti in generatia asta peste tot.
La fel si pitipoance.
Mai bine esti cu o copila, decat cu o panarama.
Nu am putut sa dezvolt nimic, dar sti tu pe unde bat.
Este o vorba pe gustul meu.Nu te indragosti de o femeie care gandeste cat tine sau mai mult decat tine.Te va manipula si te va trage in jos, te va insela, etc.Cauta si alege o fata mai tanara si mai plina de viata
Amice daca ea e mai desteapta ca tine ce crezi ca o sa iasa?! Ha? O lasi pe ea sa fie barbatul in familie, sa rezolve treburile? O lasi pe ea sa te ghideze in ce este de facut, pentru ca este mai desteapta? Este logic ca daca te indragostesti, iti pastrezi principiile de barbat si gasesti o femeie ceva mai naiva ca tine si cu suflet mai curat.Doar nu gasesti ciuma padurii si cea mai matura si negativa femeie.Caci aceasta desteptaciune" este foarte asemanatoare cu depresia.Asta cauti sa inteleg?
1. Sunt fata
2. Scuza-ma dar ai o gandire limitata. Da, o lasi pe ea sa rezolve treburile daca tu, ca barbat, nu esti in stare, nu te descurci, nu te duce capul si faci prostii. Poate ea are mai multa experienta de viata decat tine, e mai "umblata", are mai mute studii, e mai inteligenta.
3. Sa inteleg ca tipele mai destepte te inhiba.
4.Ai un orgoliu prostesc. Daca tu preferi un "catel" prost, in loc de o partenera, atunci problema e la tine
5. Stai linistit, ca tipele destepte oricum nu se indragostesc de barbati care nu stiu sa le aprecieze.
Anonima17191 întreabă: