Pai ce părere să ai, sunt oameni. Doar sunt atrași de același sex și fac altceva în pat.
Cum adică ce am alege? Da ce sunt? animale de companie?
Din experiența mea sunt persoane foarte puternice din punct de vedere emoțional, amuzante și culmea că și de succes (Deci nu prea cred că vreo Divinitate le disprețuiește) care reușesc să treacă peste greutațile vieții și să învingă toata ura inutilă.
Din păcate trebuie să sufere pentru că s-au născut puțin mai altfel. Oricum ăia homofobi sunt persoane analfabete care au 2 clase ca trenul.
Ps: Aștia care nu mai pot de greață de ce fac persoanele homosexuale în pat probabil sunt ăia care put mereu în tramvai si fac biluțe de muci ca să le mănânce. Să nu mai zic de genul de persoane care cred că din cauza lor o să devenim toți gay. Nu cred ca mai e nevoie de argumente.
Eu am întrecut măsura? Am zis eu sa nu f**a tot ce prinde(ma indoiesc ca are cu ce)
Ai sa-mi bag...
Si tin eu cu forta sa nu fie ea cum vrea?
Nu se numește chiar sex dar ceva de genul. Totuși nici una dintre noi nu are ***
Da. Sex oral exident cu baraj dentar și jucări sexuale. Și nu e pervers doamne. Eu mă gândesc la ea ca o educație sexuala despre lgbt deci nu-ți face griji
Super gandire. Ai una emotionalã nu rationala.
Nup pedofilia intrã in aceeasi categorie ca si celelalte orientari sexuale, sau dereglari mintale, nu poti sa incurajezi una, pentru ca sunt acelasi chestii.
Da dar cei din lgbt au o orientare mult mai sănătoasă. Fie cum vrei tu
Baraj dentar e ala care te protejează atunci când îi faci sex oral
Dacă aș fi fata as fi lesbi, si mi-ar trage-o cu toate dar fara jucării adică nu sunt.Nu te gândi că sunt pervers dar crede-mă sexul între 2 fete e cel mai tare
Da ăla e. Nu e neapărat obligatoriu dar dacă vrei să faci sex sigur e mai bine.
Să ști că fără jucări sexuale nu are farmec. Nu e cine știe ce mare placere
Stii ce are farmec fara jucării? iubirea si eu cred ca ele nu se *** doar pentru ca au nevoie si pentru ca se iubesc. Poate are farmec, diferă de sensibilitatea persoanei poate sa aiba plăcere si când o saruta sau orgasm
Dar ti-am zis daca eram fata eram lesbi si ma futeam cu toate
Odată se uita unu in autobuz la mine dar nu odată si de mai multe ori, si in curtea școlii
Insistent se uita nu stiu de ce, si cand a urcat in autobuz se uita fix la mine
Vezi ca poate ti-a trage-o!
Poate are si el fetisuri din astea mai ciudate cum aveti voi!
Atunci intreaba-l pe ăla de ce korhaz se uita la tine?
De comentează ceva baga-i una apoi te asigur ca nu mai are treaba cu tine