| George628zz a întrebat:

Voi ce părere aveți despre lesbiene? Dar despre gay?
Ce ati alege dintre gay si lesbiene?
Vreau argumente

Răspuns Câştigător
| Glenky a răspuns:

Pai ce părere să ai, sunt oameni. Doar sunt atrași de același sex și fac altceva în pat.
Cum adică ce am alege? Da ce sunt? animale de companie?laughing
Din experiența mea sunt persoane foarte puternice din punct de vedere emoțional, amuzante și culmea că și de succes (Deci nu prea cred că vreo Divinitate le disprețuiește) care reușesc să treacă peste greutațile vieții și să învingă toata ura inutilă.
Din păcate trebuie să sufere pentru că s-au născut puțin mai altfel. Oricum ăia homofobi sunt persoane analfabete care au 2 clase ca trenul.
Ps: Aștia care nu mai pot de greață de ce fac persoanele homosexuale în pat probabil sunt ăia care put mereu în tramvai si fac biluțe de muci ca să le mănânce. Să nu mai zic de genul de persoane care cred că din cauza lor o să devenim toți gay. Nu cred ca mai e nevoie de argumente.

118 răspunsuri:
| George628zz explică (pentru FaraNume2544):

Eu iubesc Rusiaaa

| FaraNume2544 a răspuns (pentru George628zz):

Ba,sincer daca ar trebui sa aleg intre SUA si Rusia clar as alege Rusia! Oricum imi place frigulhappy

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru FaraNume2544):

Este exact ceea ce propagi si tu: ura fata de homosexuali. N-ai nimic cu ei, dar ii categoriesti bolnavi mentali, adica oameni de rangul doi.

| FaraNume2544 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Dar asa is eu ma, nu ii suport dar asta nu inseamna ca daca ma întâlnesc cu un homosexual pe strada il scuip!
Doar ca am ura pe ei!

| AlexeHellsing a răspuns:

Nu cred că înțeleg întrebarea... totuși, ideea este că majoritatea sunt persoane ok. Se diferențiază de restul prin gusturi, iar gusturile nu se discută.

| alexalx1234 a răspuns:

Și mie îmi comentează cu rahaturi de genul

| RowseRj a răspuns (pentru FaraNume2544):

La tipul care îl urmărea. Dar să clarificat totul

| Donsavas a răspuns (pentru FaraNume2544):

Sigur ca și persoanele homosexuale pot avea probleme psihice dar la fel de bine pot sa nu aibă

| Donsavas a răspuns (pentru anonim_4396):

Lgbt nu încurajează pedofilia sau necrofilia oameni buni! Dacă o femeie e lesbi nu înseamnă ca ii plac și cadavrele sau pisicile
Treziți va

Se vede cata cultura ai dupa modul in care te adresezi unei persoane pe care nu o cunosti.
Daca ai stii tu cati oameni sunt pe langa tine de alta orientare sexuala cred ca ai ramane blocat. Sunt homosexuali care in public sunt infocati homofobi. Ii fi unul dintre ei?

| CodrutElian1990 a răspuns:

Nu este vorba de cum arati, ci despre ce ai in cap si cum te comporti.
Zici ca americanii sunt un popor mizerabil. In Asia, la mai multe popoare se considera ca un oras este cu atat mai civilizat, cu cat sunt mai multi homosexuali iesiti din dulap.

Eu ti-am spus ca se face un medicament, nu ca o inghiti natural. Dar daca tu atat intelegi, nu am ce sa-ti fac. De uned nu-i nici Dumnezeu nu cere.
Eu nu vreau sa ma fac femeie. Sunt casatorit si am copii. Diferenta dintre mine si tine este ca eu gandesc in secolul XXI, iar tu in secolul XVIII.

Faptul ca iti plac fetele nu inseamna ca nu esti bolnav. Ura, homofobia, xenofobia etc. sunt la limita patologicului.

| RKBlue a răspuns:

Ce parere am?
Una foarte buna.
Nu despre toti, desigur.
Am o parere buna despre cei pe care i-am intalnit, despre cei cu care s-a intamplat sa conversez online despre diferite teme si subiecte.
Am o parere proasta despre persoanele extremiste.Ele fac rau si incearca sa distruga adevarata fundatie a LGBT, adica acceptarea.Sa nu iti fie frica sa traiesti cum vrei, sa iti fie frica ca vei fi ucis, marginalizat si batjocorit, ca vei pierde anumite experiente, ca ti se vor inchide usi, numai fiindca esti diferit.
Persoanele gay si lesbienele nu sunt diferiti de persoanele hetero, in afara de cine sunt atrasi.Atractia nu poate fi dictata, nu poate fi schimbata, si atunci, atata timp cat o relatie se bazeaza pe consens, intre 2 persoane mature, nu are ce sa nu fie natural.

| George628zz explică (pentru Glenky):

Exact,sau babele creștine.

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru RowseRj):

Nu te enerva, nu meritawinking întotdeauna or sa existe oameni ce v-or avea o părere nu prea drăguță despre noiwinking. Tu trăiește-ți viata și fa ceea ce simți!

| troleibuz a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa consideri pedofilia in aceeasi categorie cu lgbt este dereglare mintala. O lipsa de logica. Nu exista nicio asemanare. Una are relatii consensuale intre doua persoane adulte. Una nu. Faptul ca ambele au legatura cu sexul nu le transforma in aceleasi lucruri. Tu ai fantezii de violator din cate am vazut. Si tu esti o minoritate. Faci parte din LGBT doar pentru asta? Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru troleibuz):

Nu am zis ca intra in lgbt. Intra in categoria orientarior sexuale. Si in plus nu eu zic asta o zic psihologii in domeniu, esti tu cumva vreunu? Nu, asa ca pãrerea ta este irelevanta.
As putea sa respect parerea unuia dintre voi daca a-ti zice despre toate ca sunt devieri, dar sa zici ca doar pedofilia e anormala si sa faci sex cu acelasi gen e o normalitate. Asta inseamna doar ignoranta si lipsa de informare:

| troleibuz a răspuns (pentru anonim_4396):

Pedofilia nu e orientare sexuala. Orientarea inseamna sa fii atras de barbati, de femei sau barbati si femei. Altele nu exista. Mai exista asexuali, care nu sunt atrasi de alti oameni in general. Sunt cativa bolnavi care incearca sa o transforme intr-o orientare sexuala. Prea putini la numar ca sa conteze. Poti sa-mi dai niste nume de psihologi care au zis asta?

| RowseRj a răspuns (pentru troleibuz):

Chiar dacă pedofili sunt persoane cum zici tu " cu o orientare diferită" ei au o problemă pentru că ce fac ei este toxic din punct de vedere omenesc. Ce fac cei din lgbt nu este. Nu afectează pe nimeni dacă unu e gay sau una e lezbi. Pe când dacă unu e pedofil afectează copii și societatea.

| Drimmero a răspuns:

Tipa bi, ai avatantaje mai mari.

| RKBlue a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce nu ar fi o normalitate sa fii gay sau lesbiana?
Faptul ca nu sunt o majoritate nu insemna ca e anormal.
Animalele prezinta tendinte homosexuale.
Persoanele gay exista de cand pamantul.
Nu exista nici macar o cauza, nu exista nici o dovada care ar putea arata de ce exista alte orientari sexuale.
Persoanle gay vin din medii atat de diverse incat nu poti spune ca exista ceva ce transforma oamenii hetero in gay.Ar fi doar o aberatie.
Pedofilia...ei aici e greu.
Pe Quora, am vazut pentru prima data raspunsuri date de pedofili.
Nu sunt oameni rai.Dar ceea ce vor e rau.
Nu toti pedofilii cad prada "poftelor".Ei insa sunt atrasi de copii.De tineri, care sunt minori. Ceea ce e ilegal.E gresit dpdv. moral.
De ce nu e homosexualitatea gresita si ea? Fiindca 2 persoane isi dau acordul, nu exista fortare, abuz, etc, intr-o relatie a 2 persoane de acelasi sex.(cat timp ambele persoane sunt mature, nu una minora si una majora, caci ne ducem inspre pedofilie)

| Alverto a răspuns:

Pentru ei aș legaliza pedeapsa capitală

Prietenii mei nu va voi răspunde la comentariile contradictorii pentru că sunteți doar animale îmbrăcate frumos cei ce susțin
Iar animalele nu pot vorbi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RKBlue):

Nu zic ca ar fi o anormalitate, zic ca toate chestiile sunt normale indiferent de ce esti atras, chiar daca asta implica incest/pedofilie/necrofilie/zoo folie, lgbt sunt doar de suprafata e o ramura deasupra si oamenii tind sa accepte asta si sa nu le considere tabu.
Si pedofilia existã de când lumea si pamantul si la animale existã.

Si intre doua persoane mature poate exista abuz de orice fel,, nu vad ce legatura are pedofia Cu abuzul neparat.

| RKBlue a răspuns (pentru anonim_4396):

Pedopfilia nu are legătură cu abuzul neapărat, exact cum ai zis.
Dar dacă un minor(13 ani) si o persoană majora au o relație(de tip sexual, mai ales) e considerat abuz si uneori viol. (fiindcă se consideră că persoanele adulte pot influența cum vor copiii)
Și între persoane adulte e abuz. Normal.
Vorbeam de relațiile normale.
Cred că sunt nenumarate cazuri de abuz și la persoanele gay.
Abuzul si violul nu tin de orientare ci de om.
Pedofilii nu sunt oameni răi. Cei care abuzează sunt oameni răi. La fel ca orice alt om care abuzează de cineva.

| TimmyTim a răspuns:

Nu sunt de acord cu LGBTQ+ si raspunsul meu pentru ei este:
"Just because you're offended doesn't mean you are right." (by Ricky Gervais)

Fara hate, va rog! Pana la urma suntem in secolul 21 si avem dreptul de a ne spune parerea public.winking
Multumesc!

| Glenky a răspuns (pentru TimmyTim):

Vezi că ai engleză pe la colțul gurii.

| TimmyTim a răspuns (pentru Glenky):

Tocmai ce vorbeam...se putea sa nu apară unul ca tine pe aici?laughing)

Întrebări similare