Pot să înțeleg de ce ți s-a părut ce ți s-a părut, dar eu văd situația în mai multe moduri posibile (pentru că nu am fost acolo să o vad pe ea exact și nu am de unde să știu cum erau cu adevărat anumite gesturi și priviri)
1. fiind probabil NF, și la o vârstă la care nu mai primește atâta atenție masculină, s-a pierdut un pic in atenția asta dată de tine
2. pur și simplu te-a asociat cu fiul ei și te-a tratat strict părintește
3. poate chiar e atrasă dar a realizat dupa ziua aceea în ce postură urâtă se pune cu acele atingeri și de aceea data următoare a fost evitantă
Mai ai de invatat.
Macar pasii de dans pana sa iesi la vreo serata.
Doamna a fost prietenoasa, a facut conversatie. La dans exista atingeri, e normal.
Dar daca vrei sa agati, cauta de varsta ta.
A fost o experienta superba, am avut multe de invatat intr-o singura seara!
Nu imi place sa spun ca "agat", ci ca "seduc", e mai frumos...Chiar asta imi doresc de fapt, sa ne simtim amandoi bine iar daca se intampla ceva sa fie doar pentru capatam incredere unul in celalalt.
Imi plac femeile mature mult mai mult decat cele de varsta mea pentru ca toata viata am fost inconjurat de ele, si presupun ca mi s-a imprimat acest model de atractie in creier.
Sunt atras ca un magnet, de multe ori fac chimie cu astfel de doamne pentru ca sunt natural si relaxat in preajma lor.
Generatia mea (
**raspuns editat corect, nu stiu de ce mi-a fost taiat
A fost o experienta superba, am avut multe de invatat intr-o singura seara!
Nu imi place sa spun ca "agat", ci ca "seduc", e mai frumos...Chiar asta imi doresc de fapt, sa ne simtim amandoi bine iar daca se intampla ceva sa fie doar pentru capatam incredere unul in celalalt.
Imi plac femeile mature mult mai mult decat cele de varsta mea pentru ca toata viata am fost inconjurat de ele, si presupun ca mi s-a imprimat acest model de atractie in creier.
Sunt atras ca un magnet, de multe ori fac chimie cu astfel de doamne pentru ca sunt natural si relaxat in preajma lor.
Generatia mea (
Tot n-ai inteles de ce s-a suparat doamna.
Pt ca ai dovedit ca esti un intrus (habar nu ai sa dansezi) pus pe agatat in vazul lumii.
Tu poti merge sa agati la orice bar, dar nu in acea comunitate! Ok?
Acolo lumea merge sa-si exerseze pasii de dans.
Cat despre gesturile fizice facute in vazul lumii...lipsa de tact. Poti oricand sa ceri un nr de telefon, daca vrei sa te mai vezi cu o fata. Dar nu te apuci sa o pipai in public, e de prost gust!
Chiar nu stiam asta, sa fiu sincer...Nu o sa ma repet greseala, iti multumesc