Atunci cand iti place de cineva si esti refuzat, refuzul iti cade foarte greu. E ca si cum cineva iti da cu un bolovan dupa cap, si-l simti.
Trebuie sa privesti refuzurile ca ceva natural. Daca domnisoarei nu-i place de tine nu dispera. Iazul e plin de peste! gaseste alte pretendente.
Succes!
Daca spune nu asta e viata si trebuie sa tinem capu sus ori ce ar fi, nu trebuie sa te simti prost ca tea refuzat gandeste-te doar ca ea/el nu stie ce pierde.
Incerc ca acel "NU" sa il transform in "DA" depinde si de situatie in alte situatii ma'si simti prost dar ma'si gandi ca e pierderea lui/ei!
Ce analfabet! O.o Baa! Cu ce sa o faci geloasa? Ca ai 120 de cosuri pe fata care seamana cu rochia de carne a lui Gaga'?
Accept refuzul, un,, nu,, inseamna nu oricat ai incerca daca o persoana nu te place nu ai cum sa il fortezi sa o faca.Normal ca imi pare rau dar inainte de a fi intr-o relatie cu cineva am grija sa nu imi fac prea multe sperante, astfel o sa trec mult mai usor peste un raspuns negativ.
Incerc ca acel "NU" sa il transform in "DA" depinde si de situatie in alte situatii ma'si simti prost dar ma'si gandi ca e pierderea lui/ei
RRSecularHumanist întreabă: