Incerc ca acel "NU" sa il transform in "DA" depinde si de situatie in alte situatii ma'si simti prost dar ma'si gandi ca e pierderea lui/ei
Accept refuzul, un,, nu,, inseamna nu oricat ai incerca daca o persoana nu te place nu ai cum sa il fortezi sa o faca.Normal ca imi pare rau dar inainte de a fi intr-o relatie cu cineva am grija sa nu imi fac prea multe sperante, astfel o sa trec mult mai usor peste un raspuns negativ.
Ce analfabet! O.o Baa! Cu ce sa o faci geloasa? Ca ai 120 de cosuri pe fata care seamana cu rochia de carne a lui Gaga'?
Daca spune nu asta e viata si trebuie sa tinem capu sus ori ce ar fi, nu trebuie sa te simti prost ca tea refuzat gandeste-te doar ca ea/el nu stie ce pierde.
Atunci cand iti place de cineva si esti refuzat, refuzul iti cade foarte greu. E ca si cum cineva iti da cu un bolovan dupa cap, si-l simti.
Trebuie sa privesti refuzurile ca ceva natural. Daca domnisoarei nu-i place de tine nu dispera. Iazul e plin de peste! gaseste alte pretendente.
Succes!
Incerc ca acel "NU" sa il transform in "DA" depinde si de situatie in alte situatii ma'si simti prost dar ma'si gandi ca e pierderea lui/ei!
SongKangfan1 întreabă: