anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi de ce va iubiti iubitul/iubita?
Sau baiatul/fata care nu stie?
Depinde de cazwinking

Răspuns Câştigător
| XxThoumaxXAndyXx a răspuns:

Iubirea adevarata e atunci cand nu stii de ce il iubesti.Eu chiar nu stiu(nici de ce il iubesc, nici pe care il iubesc)

11 răspunsuri:
| XxBlueRosexX a răspuns:

Asa de plictiseala

| DiaVp a răspuns:

Nu stiu.Pur si simplu nu stiu de ce il plac.

| TreiSurori a răspuns:

Imi iubesc Iubitul pentru ca stie sa ma faca sa rad atunci cand sunt plictisita.
Stie sa ma scoata din `lumea mea` atunci cand imi vine sa ma arunc de la etaj si sa uit de tot.
Imi este aproape atunci cand plang de mama focului ca mi-a murit pisica sau cand imi este dor de cineva care nu mai este printre noi.
Pentru ca este si matur si copilaros cand vrea si poate.
Pentru ca ma protejeaza indiferent de motiv in fata oricui, fie fata fie baiat fie adult fie copil.
Pentru ca e dulce si nu are nevoie de mii de fapte ca sa imi arate ca ma iubeste ci un singur trandafir alaturi de un sarut ce numai buzele lui mi`l poate oferi.
Si sunt mai multe motive.

CE NAIBA E CU VOI FETELOR?
Ce raspunsuri sunt astea?
Se vede ca TRUE LOVE nu mai exista deloc happy

Sunt foarte norocoasa!

Bft

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TreiSurori):

Draga ce te deranjeaza la ele?
Ca nu stiu de ce isi iubesc prietenul sau cum?
Tu nu ai patit niciodata sa iubesti pe cineva si sa nu stii de ce il iubesti? thinking

| TreiSurori a răspuns (pentru anonim_4396):

Nup,niciodata. in + nu poti iubi mai multe persoane.

anonim_4396

Pai de aia nu stii cum este mai dragawinking
Am spus eu ca poti iubi mai multe persoane? big grin

| whoocares a răspuns:

Pentru ca ma face fericita happy

| TreiSurori a răspuns (pentru anonim_4396):

Ia vezi.

| LeeJiEun a răspuns:

Pentru ca de cand am vorbit cu el prima data am vazut cat de dragut si de treaba este.happybig grin

| Ririru a răspuns:

De ce-mi iubesc iubitul?

Am destule motive si probabil mi-ar lua toata seara sa spun de ce-l iubesc. Il iubesc pentru ca e el, pentru ca are calitati si defecte pe care le iubesc.

Pentru ca a fost mereu aici, in felul lui, pentru ca-mi suporta " fitele", pentru ca mangaie si ma imbratiseaza cum nimeni nu o mai face, pentru ca atunci cand sunt langa el uit de tot, pentru ca in ochii lui regasesc intodeauna caldura si dragostea de care am nevoie, pentru ca incapatanarea lui ma face sa-l iubesc si mai tare, pentru ca ambitia lui ma face sa-l respect mai mult, pentru ca ma apara cand am dreptate, pentru ca e corect, pentru ca e un om bun, destept, amuzant, si multe altele.

anonim_4396

Ce s-a intamplat?