| RAY a întrebat:

Voi fetele credeți ca noi vrem doar sex de la voi? Asta ar fi o problema?

51 răspunsuri:
| Allhambra a răspuns:

Voi băieții sunteți liberi să vreți orice. Asta nu înseamnă că o să și primiți. Asta ar fi o problemă? laughing

| RAY explică (pentru Allhambra):

De ce nu? Sunteți conștiente ca asta vrem și profitați de asta?

| helpforyou a răspuns (pentru Allhambra):

Perfect adevarat. Trebuie multa "munca" pentru a obtine acest "nectar"

| helpforyou a răspuns:

Fetele nu cred ca baietii vor "doar sex".
Dar baiatu nu face nimic pentru asta? Eu cred ca aceasta este un cliseu.

| Allhambra a răspuns (pentru RAY):

Care ar fi profitul?
Un tip care nu-ți place (după toate criteriile tale) nu va primi nimic indiferent ce-și dorește.
Presupun că nici tu, ca bărbat, nu dai așa oriunde, fără nici un discernământ (cu toate că de unii tare mă îndoiesc)

| Gugustelut a răspuns:

Problema este daca vrei sex de la baieti...

Kiss love!

Deși cu tipi de care îți place ai face sex?

| RAY explică (pentru helpforyou):

În lipsa dorinței sexuale nu am avea interesul sa comunicam cu voi

| helpforyou a răspuns (pentru RAY):

Nu prea cred ca doar dorinta sexuala te face sa comunici cu o fata!
Hmmm... cred ca ar fi prea dureros pentru tine.

Da.
Normal că faci sex într-o relație dacă nu ești asexual.
Dacă te referi la sex aleator, cu cine se nimerește, nu.
O fată nu face sex cu toți tipii pe care îi place. (presupun, dar n-aș vrea să vorbesc în numele altora laughing )

Normal ca de asta pierdem timpul cu voi, daca am fii asexuali nu am pierde timpul cu voi, execeptie fac femeile cu creier cu care ai ce discuta

O fată nu face sex cu toți tipii pe care îi place.
De ce nu?

Pentru că poate să aleagă pe cel care îi convine din mai multe puncte de vedere. Și e suficient.

| iulia0514 a răspuns:

Nu! Un bărbat nu vrea doar sex vrea stabilitate, iubire, înțelegere, sprijin, familie etc. Și desigur sa nu uitam ca dragostea trece prin stomac happy Dacă am crede ca vor doar sex am fi toate nemăritate laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Îți spun EU cum e cu femeile de tip inteligente, frumoase, elegante care sunt avocate, doctorițe, femei de afaceri, profesoare și altele ca ele.

- cel mai RAPID sex cu una ca asta - 2 ore - din momentul în care ea l-a văzut PRIMA oară în viața ei pe bărbatul cu care EA vrea să facă sex IMEDIAT

- maxim 24 de ore, adică a 2 zi la aceiași oră din momentul în care ea l-a văzut PRIMA oară în viața ei pe bărbatul ăla

- deja este MULT cam 1 săptămână și o femeie din asta să NU vrea EA să facă sex cu bărbatul pe care l-a văzut PRIMA oară în viața ei.

MEDIA din 10 femei care vor ELE să facă sex așa repede - cam 4 din ele.

Celelalte 6 ȘTIU că bărbatul NU va face sex cu ele că NU arată cum îi plac bărbatului femeile, adică înalte și slabe sau vârsta.

ATENȚIE - TOATE femeile astea NICIODATĂ în viața lor NU vor mai avea ocazia să cunoască un bărbat ca cel cu care vor ELE să facă sex IMEDIAT.

| darrio2007 a răspuns:

Si ele vor ce vrem si noi. Dar se lasa greu abordate.
Daca renunti, te vor lua de fraier.
Daca esti prea indraznet, esti nesimtit.

| Hypefox a răspuns:

P**da-i pe baniwinking

| Mosotti a răspuns:

Pai in general multe femei cam asa gandesc, si au dreptate, insa asta e rolul natural al barbatului, e mai slab pe sentimente si mai tare pe dorinta sexuala ca sa f cat mai multe.
De aia li s-a dat un nivel de testo f sus, tocmai ca asta sa faca.

Dar femeile nu cunosc natura umana, condamna asta.
Sigur ca normal e sa fie si sentimente si multi barbati au, insa multi n-au.

Stai cuminte ca daca te place una nu e nici o problema ca vrei si doar sex, se plang pentru aia pe care nu ii plac.
Oricum se simte si ea bine si o sa vrea si atat la o adica.
Ptr ala pe care nu-l place, orice vrea li se pare aiurea.

Daca vrea sex ele zic 'e.e nesimtit vrea doar sex".
Daca vrea sentimente "e dar cum sa simt ceva pentru expiratu ala? Nu vezi cum arata?".

| Mosotti a răspuns (pentru Allhambra):

Nu primesc sex aia neatractivi, aia atractivi primesc rapid orice, asa ca aia e.
Normal ca daca e unu neatractiv nu primeste! Nu primeste nimic, nici afectiune, nici sentimente nici sex.

Si evident ca nu este nici o problema ca nu primeste sex, fiecare femeie are dreptul sa nu dea.

| Mosotti a răspuns (pentru helpforyou):

Nu trebuie nici o munca, daca mama natura inzestreaza baiatul cu fizic atractiv, cu atitudine masculina, comportament si altele, primeste repede, nu stiu ele cum sa se dea bine pe langa ei.
De multe ori ei nu le baga in seama!

Trebe munca la aia care nu atrag, dar daca nu atrag, muncesc de pomana si se aleg cu una care ii aleg asa gol fara sentimente, doar pe avantaje, chiar si pentru sa aiba o familie acolo, un copil chiar daca el nu are bani mai multi ca ea, ii da un sex acolo si aia e, dar el nu va primi niciodata afectiune si altele.

| Mosotti a răspuns (pentru Allhambra):

Uite ca nu vazusem mesajul asta, am vazut pe primul al tau, exact! Un tip care nu-ti place, nu va primi nimic.

| Mosotti a răspuns (pentru helpforyou):

Pai nu e nevoie ca el sa face ceva, e de ajuns sa se placa mult reciproc si fiecare va dori de la celalalt si sex si altele.
Cand e nevoie sa faci ceva, deja nu atragi cumva, fie fizic, fie cu altele.
Trebe sa faci ceva totusi, sa fi deschis, prietenos, vesel, dispus la socializare, nu sa fugi de oameni, sa nu poti duce o discutie si asa mai departe.
Dar asta e valabil si pentru ea.

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Si referitor la ce zice Dario, alea care se lasa greu abordate nu te plac, daca te plac, se lasa f usor, iar daca nu o abordezi, e posib sa te abordeze ea.

Pai stiu cazuri "pai ce..stau sa zica el? Ma bag, poate ma place dar e timorat ca l-as respinge, dar ma place si el clar".
Si intra in conversatie de simti de la 7 poste ca te vrea.

| Allhambra a răspuns (pentru Mosotti):

Nu te contrazic cu nimic, exprimarea ta e corectă.
Explică-i și lui Ray că "atractiv" nu înseamnă exclusiv frumos fizic.
Fostul meu prieten nu era deloc un "frumos fizic" dar era extrem de atractiv prin felul de a fi, modul în care gândea și privea lucrurile, inteligență, gesturi, simțul umorului și multe altele.
Am zis "fostul" pentru că a emigrat cu familia în Australia nu pentru că aș fi avut eu vreun motiv să mă despart de el.

| helpforyou a răspuns (pentru Mosotti):

"cu atitudine masculina, comportament si altele, " exact la asat m-am referit la "miunca"

"execeptie fac femeile cu creier cu care ai ce discuta" pai nu este tot comunicare?

Atracție rațională

| RAY explică (pentru Mosotti):

Vream sa fiu realistic, realistic vorbind dorința sexuala ne face sa pierdem timpul cu ele, iar ele știu ca noi vrem sex ca de asta se folosesc de corpul lor spre a obține material sau validare pe Instagram

Aha... perfect relationala.

| LordCristobal a răspuns:

Pentru multe fete ar fi o problema si mai ales pentru cele care vor relatii stabile si pe termen lung.
Gandeste-te ca fetele au mandria lor nu pot lasa pe oricine sa ajunga la borcanul cu miere.
Trebuie sa depui efort si sa le iubesti putin inainte sa faci sex cu ele.