Vezi ca ai dat-o in bara.Ba da, atractiv inseamna frumos fizic mai intai. Daca nu e frumos fizic, nici pe tine nu te mai intereseaza nimic altceva.Lasa vrajeala!
Nu te poate împiedica absolut nimeni să crezi orice ai chef.
Fostul meu prieten nu era un frumos fizic. Dar nu l-aș fi schimbat cu zece frumoși.
Asta e scuza celor cu caracter mizerabil.
"Nu atrag femeile pentru că nu sunt frumos fizic"
Nu. Nu atragi jartelele dacă nu ești frumos, Pentru că pe ele le interesează NUMAI frumusețea.
O femeie normală, nu-și dorește păpușei frumoși și idioți.
Și dacă o femeie îți spune un lucru real iar tu îl consideri "vrăjală", n-ai decât să trăiești toată viața în ignoranța ta.
Pai principalul este atractivitatea fizica, RAY cam are dreptate, ca la asta se refera, nu zice ca nu conteaza si celelalte, dar cont dupa.
Mai sunt si exceptii de fete ca tine care nu se uita la fizic ci la celelalte, dar eu ziceam de majoritatea oamenilor.
Acuma depinde si la prietenul tau ce emitea tie la nivel inconstient, poate emitea masculinitate si calitatile aferente, si de aia simteai ca-l placi doar pentru celelalte.
Dar asta e doar o banuiala, nu ca sigur ar fi asa.
Pai aia nu e munca, vine de la sine atitudinea masculina si altele la un barbat adevarat.
Posibil sa ai dreptate, doar ca eu consider ca este o munca. Depinde de cum definesti munca. De aceea sa prea poate sa fie corecte ambele afirmatii.
Munca e cand te stradui sa faci ceva, de ex daca esti la scoala si trebuie sa inveti, muncesti sa iei un examen.
Dar daca ai un creier care are totul acolo (e doar un exemplu ca si principiu) si nu trebuie sa faci nimic si curge de la sine, aia nu e munca deloc.
Adica freci duda tot anul, vi la examen si scrii repede tot, si gata.
E ca si cum te-ai duce la bancomat si iti vin banii dar nu ai facut nimic pentru ei, poti sa-i iei asa f simplu, curge de la sine, nu iti pui problema cum ii faci.
Munca e cand depui un efort pentru ceva, cand nu e de la sine.
Cele doua afirmatii se bat cap in cap, nu au cum sa fie valabile ambele.
Munca este la aia naivi care se straduie sa fie atractivi, se imbraca nu stiu cum, baga banii in asta, investesc timp si energie in procesul asta, se duc la mincinosii aia de motivationali, la aia care i-ar invata cum sa fie atractivi, afiseaza masinile si banii.
Ca degeaba, e alta, dar ei incearca, zic relatie ok, nu pe interes.
Ce, Ramsles crezi ca munceste sa dea recenziile alea? La el curge.
Si o fata misto, ea nu munceste, arata bine si obtine parteneri de sus asa, nu face nimic pentru asta.
Primeste ssex si afectiune de la sine.
Desigu al tau creie nu depune nici o munca?
"si nu trebuie sa faci nimic si curge de la sine, aia nu e munca deloc."
Nu zau cu limba scoasa?
Nu ii trebuie nutrienti, nu ii trebuie oxigen, etc...
Oare cum ajung toate la acel faimos creie in care curge de la sine?
Mai sa cred ca al tau creie este deja in rai!
Ha ha ha... deci nu tu ai muncit sa aduci informatii in acel creie nu mananci si bei pentru eca faimoasa curgere?
Hai. te rog... mai /// stai! si te gandeste!
Poate ai sapoate n-ai dreptate!
Ce sa zic, ce munca e sa mananc, aia e de la sine, ti-e foame, mananci, acolo ai nutrienti si se hraneste creierul ala care da atitudinea si restul.
Si fizicul dat de natura, evident.
E una ca cineva munceste sa adune informatii, ca nu ne nastem invatati, si alta este cineva care are fizic placut si atitudine, comportament pentru care nu munceste.
Eu nu ma refer la asta, la cum ajungi sa ai banii pentru mancare.
Eu am zis strict faza cu fizicul si atitudinea, ca si altul munceste la fel pentru mancare si cucu, n-are nici fizicul nici atitudinea necesara.
Te faci ca nu ai inteles la ce ma refer.
Si un barbat misto si o fata misto munceste pentru hrana si restul, dar au fizicul si atitudinea.
Ailaltii nu o au desi fac acelasi lucru.
Cam multa munca pentru nimic. Chiar si acum depui efort, care tot munca este la final.
Da, aici da, normal ca ma gandesc ce sa scriu, si ca scriu e munca.
Dupa mine cea mai tare munca e in copilarie cand inveti de mori, muncesti mai mult de 8 ore pe zi, 6-7 ore la scoala, alte ore acasa.
Nu am inteles niciodata de ce multi regreta copilaria!
Mie mi s-a parut cea mai tampita perioada.
Si stres, ca ma asculta la aia, aia, dau examene, etc.
Stai la mana parintilor, te culci cand vor ei, etc.
Pe cand omu mare isi face treaba la munca pe care o stie, vine acasa si isi vede de treaba lui, are banii lui, nu sta la mana nimanui.
Auchh... sunt de acord cu copilaria.
Cam ai dreptate... dar totusi ai si lucruri frumoase.
Pai si acum nu poti avea aceleasi chestii frumoase dar sa fi si mai liber si sa nu depinzi de nimeni?!
Acuma poti avea chestii mai frumoase ca ai si tehnologie de care te poti bucura, inainte bateai maidanele si trageai cu cornete de unii nimereau in ochi.
Acuma mai inveti ceva fara sa vrei, chiar s-a zis "sunt hackeri priceputi, ca stau pe calculator si invata una si alta".
Poti sa te documentezi in orice domeniu, sa vezi una, alta, sa faci una alta, sa-ti iei un job mai comod.
Si nu te pune nimeni sa nu iesi afara sa te plimbi, etc.
Eu cand eram in clasa 2-3-7-a imi doream sa fiu om mare.
Prin noiembrie 1990 cand eram clasa 7-a ziceam "aaaaah, vine meditatoru de mate sambata, ma zapaceste cu teme pe care nu prea le fac, la scoala..., ia uite ala mare, nu are treaba".
anonim_4396 întreabă:
VrRos52 întreabă:
ramy27iulie întreabă:
Davidandrei102 întreabă: