Si ele vor ce vrem si noi. Dar se lasa greu abordate.
Daca renunti, te vor lua de fraier.
Daca esti prea indraznet, esti nesimtit.
Pai in general multe femei cam asa gandesc, si au dreptate, insa asta e rolul natural al barbatului, e mai slab pe sentimente si mai tare pe dorinta sexuala ca sa f cat mai multe.
De aia li s-a dat un nivel de testo f sus, tocmai ca asta sa faca.
Dar femeile nu cunosc natura umana, condamna asta.
Sigur ca normal e sa fie si sentimente si multi barbati au, insa multi n-au.
Stai cuminte ca daca te place una nu e nici o problema ca vrei si doar sex, se plang pentru aia pe care nu ii plac.
Oricum se simte si ea bine si o sa vrea si atat la o adica.
Ptr ala pe care nu-l place, orice vrea li se pare aiurea.
Daca vrea sex ele zic 'e.e nesimtit vrea doar sex".
Daca vrea sentimente "e dar cum sa simt ceva pentru expiratu ala? Nu vezi cum arata?".
Pentru multe fete ar fi o problema si mai ales pentru cele care vor relatii stabile si pe termen lung.
Gandeste-te ca fetele au mandria lor nu pot lasa pe oricine sa ajunga la borcanul cu miere.
Trebuie sa depui efort si sa le iubesti putin inainte sa faci sex cu ele.
Fetele nu cred ca baietii vor "doar sex".
Dar baiatu nu face nimic pentru asta? Eu cred ca aceasta este un cliseu.
În lipsa dorinței sexuale nu am avea interesul sa comunicam cu voi
Nu prea cred ca doar dorinta sexuala te face sa comunici cu o fata!
Hmmm... cred ca ar fi prea dureros pentru tine.
Normal ca de asta pierdem timpul cu voi, daca am fii asexuali nu am pierde timpul cu voi, execeptie fac femeile cu creier cu care ai ce discuta
Pai nu e nevoie ca el sa face ceva, e de ajuns sa se placa mult reciproc si fiecare va dori de la celalalt si sex si altele.
Cand e nevoie sa faci ceva, deja nu atragi cumva, fie fizic, fie cu altele.
Trebe sa faci ceva totusi, sa fi deschis, prietenos, vesel, dispus la socializare, nu sa fugi de oameni, sa nu poti duce o discutie si asa mai departe.
Dar asta e valabil si pentru ea.
"execeptie fac femeile cu creier cu care ai ce discuta" pai nu este tot comunicare?
Atracție rațională
Aha... perfect relationala.
Nu! Un bărbat nu vrea doar sex vrea stabilitate, iubire, înțelegere, sprijin, familie etc. Și desigur sa nu uitam ca dragostea trece prin stomac Dacă am crede ca vor doar sex am fi toate nemăritate
Voi băieții sunteți liberi să vreți orice. Asta nu înseamnă că o să și primiți. Asta ar fi o problemă?
Perfect adevarat. Trebuie multa "munca" pentru a obtine acest "nectar"
Îți spun EU cum e cu femeile de tip inteligente, frumoase, elegante care sunt avocate, doctorițe, femei de afaceri, profesoare și altele ca ele.
- cel mai RAPID sex cu una ca asta - 2 ore - din momentul în care ea l-a văzut PRIMA oară în viața ei pe bărbatul cu care EA vrea să facă sex IMEDIAT
- maxim 24 de ore, adică a 2 zi la aceiași oră din momentul în care ea l-a văzut PRIMA oară în viața ei pe bărbatul ăla
- deja este MULT cam 1 săptămână și o femeie din asta să NU vrea EA să facă sex cu bărbatul pe care l-a văzut PRIMA oară în viața ei.
MEDIA din 10 femei care vor ELE să facă sex așa repede - cam 4 din ele.
Celelalte 6 ȘTIU că bărbatul NU va face sex cu ele că NU arată cum îi plac bărbatului femeile, adică înalte și slabe sau vârsta.
ATENȚIE - TOATE femeile astea NICIODATĂ în viața lor NU vor mai avea ocazia să cunoască un bărbat ca cel cu care vor ELE să facă sex IMEDIAT.
Nu primesc sex aia neatractivi, aia atractivi primesc rapid orice, asa ca aia e.
Normal ca daca e unu neatractiv nu primeste! Nu primeste nimic, nici afectiune, nici sentimente nici sex.
Si evident ca nu este nici o problema ca nu primeste sex, fiecare femeie are dreptul sa nu dea.
Nu trebuie nici o munca, daca mama natura inzestreaza baiatul cu fizic atractiv, cu atitudine masculina, comportament si altele, primeste repede, nu stiu ele cum sa se dea bine pe langa ei.
De multe ori ei nu le baga in seama!
Trebe munca la aia care nu atrag, dar daca nu atrag, muncesc de pomana si se aleg cu una care ii aleg asa gol fara sentimente, doar pe avantaje, chiar si pentru sa aiba o familie acolo, un copil chiar daca el nu are bani mai multi ca ea, ii da un sex acolo si aia e, dar el nu va primi niciodata afectiune si altele.
Si referitor la ce zice Dario, alea care se lasa greu abordate nu te plac, daca te plac, se lasa f usor, iar daca nu o abordezi, e posib sa te abordeze ea.
Pai stiu cazuri "pai ce..stau sa zica el? Ma bag, poate ma place dar e timorat ca l-as respinge, dar ma place si el clar".
Si intra in conversatie de simti de la 7 poste ca te vrea.
Nu te contrazic cu nimic, exprimarea ta e corectă.
Explică-i și lui Ray că "atractiv" nu înseamnă exclusiv frumos fizic.
Fostul meu prieten nu era deloc un "frumos fizic" dar era extrem de atractiv prin felul de a fi, modul în care gândea și privea lucrurile, inteligență, gesturi, simțul umorului și multe altele.
Am zis "fostul" pentru că a emigrat cu familia în Australia nu pentru că aș fi avut eu vreun motiv să mă despart de el.
"cu atitudine masculina, comportament si altele, " exact la asat m-am referit la "miunca"
Vezi ca ai dat-o in bara.Ba da, atractiv inseamna frumos fizic mai intai. Daca nu e frumos fizic, nici pe tine nu te mai intereseaza nimic altceva.Lasa vrajeala!
Nu te poate împiedica absolut nimeni să crezi orice ai chef.
Fostul meu prieten nu era un frumos fizic. Dar nu l-aș fi schimbat cu zece frumoși.
Asta e scuza celor cu caracter mizerabil.
"Nu atrag femeile pentru că nu sunt frumos fizic"
Nu. Nu atragi jartelele dacă nu ești frumos, Pentru că pe ele le interesează NUMAI frumusețea.
O femeie normală, nu-și dorește păpușei frumoși și idioți.
Și dacă o femeie îți spune un lucru real iar tu îl consideri "vrăjală", n-ai decât să trăiești toată viața în ignoranța ta.
Nu toate se uita la fizic, unele si la banii sa stii
Pai principalul este atractivitatea fizica, RAY cam are dreptate, ca la asta se refera, nu zice ca nu conteaza si celelalte, dar cont dupa.
Mai sunt si exceptii de fete ca tine care nu se uita la fizic ci la celelalte, dar eu ziceam de majoritatea oamenilor.
Acuma depinde si la prietenul tau ce emitea tie la nivel inconstient, poate emitea masculinitate si calitatile aferente, si de aia simteai ca-l placi doar pentru celelalte.
Dar asta e doar o banuiala, nu ca sigur ar fi asa.
Pai aia nu e munca, vine de la sine atitudinea masculina si altele la un barbat adevarat.
Posibil sa ai dreptate, doar ca eu consider ca este o munca. Depinde de cum definesti munca. De aceea sa prea poate sa fie corecte ambele afirmatii.
Munca e cand te stradui sa faci ceva, de ex daca esti la scoala si trebuie sa inveti, muncesti sa iei un examen.
Dar daca ai un creier care are totul acolo (e doar un exemplu ca si principiu) si nu trebuie sa faci nimic si curge de la sine, aia nu e munca deloc.
Adica freci duda tot anul, vi la examen si scrii repede tot, si gata.
E ca si cum te-ai duce la bancomat si iti vin banii dar nu ai facut nimic pentru ei, poti sa-i iei asa f simplu, curge de la sine, nu iti pui problema cum ii faci.
Munca e cand depui un efort pentru ceva, cand nu e de la sine.
Cele doua afirmatii se bat cap in cap, nu au cum sa fie valabile ambele.
Munca este la aia naivi care se straduie sa fie atractivi, se imbraca nu stiu cum, baga banii in asta, investesc timp si energie in procesul asta, se duc la mincinosii aia de motivationali, la aia care i-ar invata cum sa fie atractivi, afiseaza masinile si banii.
Ca degeaba, e alta, dar ei incearca, zic relatie ok, nu pe interes.
Ce, Ramsles crezi ca munceste sa dea recenziile alea? La el curge.
Si o fata misto, ea nu munceste, arata bine si obtine parteneri de sus asa, nu face nimic pentru asta.
Primeste ssex si afectiune de la sine.
Desigu al tau creie nu depune nici o munca?
"si nu trebuie sa faci nimic si curge de la sine, aia nu e munca deloc."
Nu zau cu limba scoasa?
Nu ii trebuie nutrienti, nu ii trebuie oxigen, etc...
Oare cum ajung toate la acel faimos creie in care curge de la sine?
Mai sa cred ca al tau creie este deja in rai!
Ha ha ha... deci nu tu ai muncit sa aduci informatii in acel creie nu mananci si bei pentru eca faimoasa curgere?
Hai. te rog... mai /// stai! si te gandeste!
Poate ai sapoate n-ai dreptate!
Ce sa zic, ce munca e sa mananc, aia e de la sine, ti-e foame, mananci, acolo ai nutrienti si se hraneste creierul ala care da atitudinea si restul.
Si fizicul dat de natura, evident.
E una ca cineva munceste sa adune informatii, ca nu ne nastem invatati, si alta este cineva care are fizic placut si atitudine, comportament pentru care nu munceste.
Da si mancare vine gratis?
Eu nu ma refer la asta, la cum ajungi sa ai banii pentru mancare.
Eu am zis strict faza cu fizicul si atitudinea, ca si altul munceste la fel pentru mancare si cucu, n-are nici fizicul nici atitudinea necesara.
Te faci ca nu ai inteles la ce ma refer.
Si un barbat misto si o fata misto munceste pentru hrana si restul, dar au fizicul si atitudinea.
Ailaltii nu o au desi fac acelasi lucru.
Cam multa munca pentru nimic. Chiar si acum depui efort, care tot munca este la final.
Da, aici da, normal ca ma gandesc ce sa scriu, si ca scriu e munca.
Perfect.
Dupa mine cea mai tare munca e in copilarie cand inveti de mori, muncesti mai mult de 8 ore pe zi, 6-7 ore la scoala, alte ore acasa.
Nu am inteles niciodata de ce multi regreta copilaria!
Mie mi s-a parut cea mai tampita perioada.
Si stres, ca ma asculta la aia, aia, dau examene, etc.
Stai la mana parintilor, te culci cand vor ei, etc.
Pe cand omu mare isi face treaba la munca pe care o stie, vine acasa si isi vede de treaba lui, are banii lui, nu sta la mana nimanui.
Auchh... sunt de acord cu copilaria.
Cam ai dreptate... dar totusi ai si lucruri frumoase.
Pai si acum nu poti avea aceleasi chestii frumoase dar sa fi si mai liber si sa nu depinzi de nimeni?!
Acuma poti avea chestii mai frumoase ca ai si tehnologie de care te poti bucura, inainte bateai maidanele si trageai cu cornete de unii nimereau in ochi.
Acuma mai inveti ceva fara sa vrei, chiar s-a zis "sunt hackeri priceputi, ca stau pe calculator si invata una si alta".
Poti sa te documentezi in orice domeniu, sa vezi una, alta, sa faci una alta, sa-ti iei un job mai comod.
Si nu te pune nimeni sa nu iesi afara sa te plimbi, etc.
Eu cand eram in clasa 2-3-7-a imi doream sa fiu om mare.
Prin noiembrie 1990 cand eram clasa 7-a ziceam "aaaaah, vine meditatoru de mate sambata, ma zapaceste cu teme pe care nu prea le fac, la scoala..., ia uite ala mare, nu are treaba".
anonim_4396 întreabă:
VrRos52 întreabă:
ramy27iulie întreabă:
Davidandrei102 întreabă: