Esti fata?
Eu ca baiat, imi sarut iubita pe gat, buze, sani
ii mangaii parul,
si apoi se incinge ca un cuptor
Buna pai eu sunt fata deci iti pot zice ce fac eu ca sa obtin orgasm. De cele mai multe ori mi s-a intamplat sa am orgasm cand eram foarte excitata deci sa aveti un preludiu lung este foarte important. Trebuie sa fii relaxata cand o faci, nu trebuie sa fii incordata sau stresata. Iar eu obtin un orgasm de obicei cand baiatul se misca repede acolo si de asemenea atinge punctul G cred...sau cel putin o zona in care simt multa placere(asta depinde de baiat daca reuseste sa atinga acel loc sau nu). Sau daca nu simt ca si cum asta e de ajuns imi frec/masez clitorisul in timp ce baiatul se misca acolo si atunci sigur obtin un orgasm.
Sper ca te-am ajutat :-)
1. M-am despartit de prietenul meu pentru ca acum iubesc alt baiat care din pacate e in Australia
2. Da prietenul meu nu voia sa o faca dar eu am spus din experienta cu ceilalti fosti pentru ca toti fostii mei in afara de ultimul au facut-o cu mine :-)
Stimulare alternativa cu limba si cu penisul a clitorisului si a punctului G, sex oral, penetrare mai brutala, lingerea urechilor, suptul sfarcurilor, vorbe triviale, etc. Comunicarea partenerilor e importanta.
Da, cred ca formati cuplul perfect. Amandoi ganditi la fel si doriti acelasi lucru. Dati-i bataie
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: