Cel mai bine este sa ii spui ca iti place de el, pana nu este prea tarziu. este posibil ca sentimentul sa fie reciproc. succes.
Nu stiu daca te place, dar ai putea sa incerci. Cand te bate la cap cu prietenul lui ii spui ca poate iti place de altcineva, poate chiar de el si daca lucrurile merg prost ii spui ca a fost o gluma.
Ideea e ca el de curand nu stiu daca imi spune in gluma sau nu dar imi spune ca sunt draguta si ca ii place de mine, dar nu rade dupa ce spune asta, eu le iau in gluma ca sa nu para penibil mai ales ca suntem de fata cu prietenele mele
Cel mai bine este sa ii spui ca iti place de el. este posibil ca sentimentul sa fie reciproc.
Depinde, daca e prea mistocar si are un grup de prieteni la fel, nu cred ca ar trebui sa ii spui ca il placi, daca e asa de unul singur, cred ca ar trebui sa ii dai de inteles ca il placi
Nu e mistocar, si grupul lui de prieteni suntem noi (eu si prietenele mele) + inca cativa baieti foarte ok, pana acum nu stiu daca i-am dat sau nu de inteles ca il plac, dar ii accept cum ar veni "avansurile" doar ca nu ii arat ca ma emotionez sau asa ceva